Mit szóllnátok, ha a 23 éves lányotok bejelentené, h terhes? Ebben a helyzetben. (lent)
A lány és a fiú 23 évesek. A fiú júliustól kezd dolgozni. A baba október vége felé fog születni. A lánynak nincs munkája, még főiskolai hallgató. Van még hátra 2 éve, mert később kezdte a fősulit és fél év passzívon is volt egyéb okok miatt. A tanulmányait a szülei végig támogatták, mindent megtettek, h tovább tanulhasson és végül úgy döntött, h gyereket szülne előbb. Persze a tanulmányait nem akarja megszüntetni, csak 1 évre szüneteltetni, de mindenképp be szeretné fejezni. Mi a véleményetek erről? Van házuk,amit a nyáron újítanának fel, a fiú anyukája még most is ugrál örömében, h jön az unoka. A lány nem várja el a családjától, h pénzelje továbbra is. Tisztában vagyok vele, hogy már felnőttek és azt csinálnak, amit akarnak, de mégis a reakciótokra lennék kíváncsi. Van aki kiakadna, hisztizne,okoskodna, elfordulna...? Ti mit szóllnátok a lány családja helyzetében? Hogy reagálnátok, mikor a lány ezt bejelenti?
Köszönöm a válaszokat.
Ha 1 év kihagyás után nem fogod tudni folytatni a sulit, akkor később sem. Ugyanis mindig lesz valami. Könnyen lehet, hogy levelezőre kell átmenned. Munka és gyerek mellett meg ugyan nem lehetetlen, mert más is megcsinálta már, de jóval nehezebb lesz.
Egyébként az összes válasz, azok is, amelyek nem tetszenek neked, egyfajta reakció, hogy emberek hogyan reagálnak egy ilyen helyzetre.
A fiú anyukáját csak az unoka érdekli, nyilván örül. A te anyukádat viszont érdekli a te életed is, a karriered is, a jövőd is. Így valószínűleg egy kicsit másképpen fog reagálni.
# 49/51
Persze a munka gyerek melletti diploma meg kb annyit is .
En nem akadnek ki, orulnek neki hogy nem nagymama korig akarnad kitolni a gyerekvallalast mikor mar minden baja lehet a picinek.
En 22 evesen szultem az elso gyerekemet, rosszabb helyzetbe mint ti. Csak az exferjem dolgozott, en nem es anyamekhoz mentunk lakni. Sok minden tortent, elkoltoztunk egy ido utan, megromlott a kapcsolat, de megoldottam hogy (akkor még) munka nelkul elkoltozhessek tole. Eletem legjobb dontese volt. Azota van munkam persze, osszeszedtem magam, van elettarsam es a masodik picinket varjuk total mas korulmenyek koze.
Ezt csak arra irtam, hogy ha valami nem ugy sikerulne ahogy szeretned, akkor sem dol ossze a vilag, mindig van mas lehetoseg! :-) Gratulalok a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!