Mit tennétek, ha a 15 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
Hát először is szívinfarktust kapnék, az tuti
De a viccet félre téve, szerintem mindenféleképpen beszélgess el vele az abortuszról, és lehetőleg minél hamarabb. Nem hiszem, hogy egy 15 éves lány, aki maga is gyerek még, anyának való.
Szerintem csak az abortusz lehet a megoldás
ma 18:46-os: VAN lányod? Hány éves?
Csak mert nagyon magabiztos vagy. Ha szerelmes lesz egy 15 éves lány, akkor nevelés ide, nevelés oda, elöfordul, hogy mégis lefekszik a fiúval.
Egy jó ismerös kislánya (engem valahol a pótanya, lelki tanácsadó és barátnö közötti kategóriába sorol kiskora óta, mert korban sokkal közelebb vagyok hozzá, mint a szülei) egyszer teljesen pánikban jött hozzám megkérdezni, hogy lehet-e terhes.
Ugyanis elözö nap a barátjával otthon voltak a szüleinél, filmet néztek, elkezdtek csókolózni, utána simogatni egymást, és "mire észbekaptak", megtörtént az elsö szex, pedig nem is akarták, csak nem tudtak megállni.
Mindezt annak ellenére, hogy a szülök rendesen felvilágosították, jó és bizalmas viszonban van velük, úgy nevelték, hogy ne vegye félvállról a szexet, nem tiltásokkal, hanem tényleg példát is mutatnak neki, mégis megtörtént a pillanat hevében.
Szerencsére nem lett a dolognak következménye, de lehetett volna.
Szóval amig nem voltál abban a helyzetben, hogy egy vagy több lányt felneveltél felnött koráig, addig ne tegyél ilyen kategórikus kijelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!