Mit szóllnátok, ha a 23 éves lányotok bejelentené, h terhes? Ebben a helyzetben. (lent)
A lány és a fiú 23 évesek. A fiú júliustól kezd dolgozni. A baba október vége felé fog születni. A lánynak nincs munkája, még főiskolai hallgató. Van még hátra 2 éve, mert később kezdte a fősulit és fél év passzívon is volt egyéb okok miatt. A tanulmányait a szülei végig támogatták, mindent megtettek, h tovább tanulhasson és végül úgy döntött, h gyereket szülne előbb. Persze a tanulmányait nem akarja megszüntetni, csak 1 évre szüneteltetni, de mindenképp be szeretné fejezni. Mi a véleményetek erről? Van házuk,amit a nyáron újítanának fel, a fiú anyukája még most is ugrál örömében, h jön az unoka. A lány nem várja el a családjától, h pénzelje továbbra is. Tisztában vagyok vele, hogy már felnőttek és azt csinálnak, amit akarnak, de mégis a reakciótokra lennék kíváncsi. Van aki kiakadna, hisztizne,okoskodna, elfordulna...? Ti mit szóllnátok a lány családja helyzetében? Hogy reagálnátok, mikor a lány ezt bejelenti?
Köszönöm a válaszokat.
Figyelj én örülnék. Egyet kérnék csak a lányomtól: ne halassza el az egy évet. Nekem is van olyan barátnőm, aki baba mellett végezte el a biológus szakot.
Minden egyéb ok.
Lányod felnőtt, nagykorú, a döntéséhez gyakorlatilag semmi közöd sincs.
Más lenne a helyzet, ha veled akarná eltartatni.
Mivel a gyerekem és szeretem, támogatnám a döntését.
Persze aggódnék belül és sulykolnám, hogy nem hagyhatja ott a főiskolát, de biztosítanám arról, hogy továbbra is mindenben számíthat rám.
Ledöbbennék.
Miért kell sietni? SUlit ha szünetelteted, sosem mész vissza. Akkor most majd a pasija, meg a pasi családja fogja eltartni? Szomorú lennék, hogy nincs semmi terve, csak a gyerek, nem folytatja a tanulmányait amit a szülők fizették.
Nagyon is van rá esély, hogy nem akarnak majd látni...
én se lennék büszke a gyerekemre, rád sem lesznek szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!