Mit szóllnátok, ha a 23 éves lányotok bejelentené, h terhes? Ebben a helyzetben. (lent)
A lány és a fiú 23 évesek. A fiú júliustól kezd dolgozni. A baba október vége felé fog születni. A lánynak nincs munkája, még főiskolai hallgató. Van még hátra 2 éve, mert később kezdte a fősulit és fél év passzívon is volt egyéb okok miatt. A tanulmányait a szülei végig támogatták, mindent megtettek, h tovább tanulhasson és végül úgy döntött, h gyereket szülne előbb. Persze a tanulmányait nem akarja megszüntetni, csak 1 évre szüneteltetni, de mindenképp be szeretné fejezni. Mi a véleményetek erről? Van házuk,amit a nyáron újítanának fel, a fiú anyukája még most is ugrál örömében, h jön az unoka. A lány nem várja el a családjától, h pénzelje továbbra is. Tisztában vagyok vele, hogy már felnőttek és azt csinálnak, amit akarnak, de mégis a reakciótokra lennék kíváncsi. Van aki kiakadna, hisztizne,okoskodna, elfordulna...? Ti mit szóllnátok a lány családja helyzetében? Hogy reagálnátok, mikor a lány ezt bejelenti?
Köszönöm a válaszokat.
és ha nagyi teljesen lebénul akkor vele ki marad otthon? vagy suli, gyerek mellett őt is te fogod ápolni?
arra is gondolom van terv.
"A lány nem várja el a családjától, h pénzelje továbbra is."
Pedig ez sajnos a csöbörből vödörbe esete.
Persze segíteném mert a lányom, de hogy nem tapsolnám meg, az biztos. Én elvált anya vagyok, baromira nem könnyű, viszont nagyon sokat jelent az, hogy én már munka és némi karrier után vállaltam mind a kettőt, így amikor a volt férjemmel megromlott a kapcsolat, akkor az anyagiakkal és a stabil munkahellyel nem volt probléma. Sőt a saját lakással sem, én rakhattam ki, nem kellett visszamenni a szüleimhez egy szobába nyomorogni. Még két pici gyerekkel is 2 hónap alatt találtam olyan állást később, amivel annyit kerestem mint két átlagos fizu.
Amikor bejelentettem a környezetemben a válást, sok anyuka jött oda hozzám, hogy de jó nekem, ők nem tudják meglépni, mert nincs hová menni, nem tudnának egyedül megélni a gyerekekkel.
Szóval ezért nem örülnék neki, mert most mint eltartott odaköltözne másokhoz úgy, hogy se pénze, se olyan szakmai tudása amit pénzzé lehet tenni (oké, el lehet menni boltba eladónak, de gondolom nem azért tanulsz te sem, hogy utána kevés pénzből nyomorogj). Bármikor mondhatja a szerető nagyi aki most örül az unokának meg a boldog apuka, hogy akkor te szépen menj ahová akarsz, ja és a gyereket nem viszed... Sajnos volt már jó pár ilyen eset is, arra nem lehet alapozni, hogy MOST szeretnek és a nagymama is örül.
Emberek, miért támadjátok a kérdezöt?
Közös döntésük volt a baba, és miért ne lehetne nekik attol jo életük? 23 éves nem 11. En gratulálok nekik, és sok boldogságot!
Van életcélja, s nem hinném hogy nem viszi véghez. Suli, melo,baba, jo kapcsolat. Mi kell még?
En 20 évesen szultem, 4 éves a fiam, van jol müködö párkapcsolatom,vállalkozásom, életem. Es ez nagy bün hogy valaki fiatalon szült? Nem!
Soha sem bántam meg a fiamat, és a kérdezö sem fogja. Legszebb dolog az anyaság. Sok szerencsét.
Igaza van az előttem válaszolónak az igazi szülő nem veti meg a gyermekét mert kisbabája lesz az a szégyeb
n ha a mama ennek nem örül és álljon màr meg a nászmenet van aki 30 évesen végzi el a fősulit és akkor mivan.A baba egy új élet egy boldogsàgot hozó kis tünemény ki ne örülne neki.De majd amikor megszületik a mamanak és papának megkönnyezik a szive és milyen jó lenne majd dédelgetni.Úgyhogy gratulálok és fel a fejjel ami késik az nem múlik!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!