Mit szóllnátok, ha a 23 éves lányotok bejelentené, h terhes? Ebben a helyzetben. (lent)
A lány és a fiú 23 évesek. A fiú júliustól kezd dolgozni. A baba október vége felé fog születni. A lánynak nincs munkája, még főiskolai hallgató. Van még hátra 2 éve, mert később kezdte a fősulit és fél év passzívon is volt egyéb okok miatt. A tanulmányait a szülei végig támogatták, mindent megtettek, h tovább tanulhasson és végül úgy döntött, h gyereket szülne előbb. Persze a tanulmányait nem akarja megszüntetni, csak 1 évre szüneteltetni, de mindenképp be szeretné fejezni. Mi a véleményetek erről? Van házuk,amit a nyáron újítanának fel, a fiú anyukája még most is ugrál örömében, h jön az unoka. A lány nem várja el a családjától, h pénzelje továbbra is. Tisztában vagyok vele, hogy már felnőttek és azt csinálnak, amit akarnak, de mégis a reakciótokra lennék kíváncsi. Van aki kiakadna, hisztizne,okoskodna, elfordulna...? Ti mit szóllnátok a lány családja helyzetében? Hogy reagálnátok, mikor a lány ezt bejelenti?
Köszönöm a válaszokat.
ha magadnak csináltad...
és nem véletlen lettél terhes. ideje felnőni, ha gyerekhez azt hiszed felnőtt vagy, meg felelősségteljes, akkor mit kell apucitól fosni? gyerek vagy te még nagyod, és nem mered vállalni a tetteidet a szüleid előtt, így nem is fognak felnőttként kezelni. gyerek vagy, mert ha felnőtt lennél, elején odaálltál volna: ez meg ez a tervem, szeretném ha támogatnátok, de nem várom el, csak fogadjátok el, én életem, felnőttem DE nem itt recegsz hogy anyuci mit fog szólni.
Akkor ne haragudj, de nem akarsz ugye másra támaszkodni, és akár szemetet is elmész szedni. De akkor hogyan van az, hogy már nagyon vártátok a babát, mikor még javában tanulsz, nincs munkahelyed és házasok sem vagytok. Ja, és még a fiú sem dolgozik. Hogy júliustól? Addig mi lesz? És az a biztos, ami már meg van.
Rendkívül felelőtlenek vagytok, és még ezt így akartátok is! Nehezen találok szavakat.
csalodott lennék. más életet szánnék a lányomnak, minthogy a huszas évei elején, iskola, munka, végzettség nélkül otthon babázzon.
de ha már igy történt, mindenben támogatnám..mivel anyaként nincs más választásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!