Megtartanátok-e a babát, ha kiderülne, hogy Down-szindrómás?
Figyelt kérdés
azért kérdezem, mert érdekel, hogy ki hogyan gondolkodik erről...2009. dec. 6. 17:02
1/42 anonim válasza:
Már bocsáss meg, hogy megkérdem mi az a down-szindróma?
2/42 anonim válasza:
Tényleg nem tudom, és valószínűleg míg nem kerülök ilyen helyzetbe (remélem nem fogok!!!!!!!!!) addig nem is fogom tudni.
3/42 anonim válasza:
Szerintem erre senki nem tud válaszolni, aki nem volt ilyen helyzetben. Csak butaságokat beszélnénk, mert nem tudod, akkor és ott hogy döntenél.
4/42 anonim válasza:
Magyarúl gyogyós lesz a gyerek!! Ha ezt valaki nem tudja mi az,hogy Down kór,hát ott már komoly értelmi szinvonal hiány van!
Már bocs attól aki nem tudta előttem. :)
Kedves kérdező,ha ez téged szimplán csak úgy érdekel,mert nincs jobb dolgod mint ilyen idióta kérdésekkel fárasztani a jónépet hát gratulálok. Te megtartanád a párodat ha sósav ömlene az arcára??
5/42 anonim válasza:
Lehet, le leszek pontzva, de őszinte leszek. Én nem tartanám meg.
7/42 anonim válasza:
Nem leszel lepontozva, de ne legyél biztos a válaszodban. Nekem olyan ismerősöm is volt aki esküdözött, hogy akármilyen beteg lenne a babája megtartaná és amikor kiderült, hogy beteg, akkor nem szülte meg. És olyan is volt, aki azt mondta, hogy sha nem szülne nem tökéletes gyereket és mégis megszülte a kislányát aki testileg és szellemileg is fogyatékos. Nem tudod most megmondani mit tennél.
8/42 anonim válasza:
Nem, mert egy tartósan beteg gyermek tönkreteszi a családját lelkileg-anyagilag, de legfőbb tragédia, hogy nincs esélye a gyógyulásra. Tudom, miről beszélek, volt genetikai rendellenesség a férjem családjában.
9/42 anonim válasza:
Én sem tartanám meg!
Szenvedés az mindenkinek.
:((
10/42 anonim válasza:
Alapvetően nem lenne szívem a gyermekemet elvetetni, de annyi dolog szól ilyen esetben mellette. Ott van az, hogy gyakorlatilag napi 24 órát kell vele foglalkozni, semmi másra nincs idő, gyakorlatilag egy második baba összehozására sem (jó, van ilyen, persze, de nagyon nehéz), ott van az, hogy nem tudnék mellette dolgozni vagy csak nagyon keveset, és mondjuk ha öreg leszek és meghalok... Hát ki fog az én gyerekemre vigyázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!