2014 szeptemberi babások hogy érzitek magatokat?
mit vitamint szedtek?tünetek?
nekem erős hányingerem van a nap 24órájában, szédülök fáradt vagyok,a derekam fáj és a melleim nagyon feszülnek.
Igen ez igy van. De a lenyeg, hogy egeszseges legyen. Kislanynak is nagyon orulnek. A nagy lanyom fiut, a kicsi lanyt szeretne. :)
Ti mit szeretnetek?
Sziasztok! Eszti vagyok
Kedves Kérdező akkor csak 1 baba lesz? Másik felszívódott?
Nekem 5+3-nál volt 11mm-es petezsák, szívhang nem volt, embrio sejthető volt. Ezen senki se izguljon!
FKKTorp: Nekem a fiamnál volt, hogy az elején 2 naponta véreztem, Duphastont szedtem (olyan mint utro) és nem lett baj. Pihenj (FEKÜDJ) amennyit csak tudsz, én csak zuhi + wc miatt kelhettem fel. MagneB6-ot is csókold be nyugodtam, mellette vitamint, és midnen rendben lesz.
A fenyegető vetélést azért írták rá, mert ez a helyzet, DE! a valóságban nem olyan ijesztő a helyzet mint ahogy leírva látszik. Ebből sok%, hogy baba lesz, csak nyugi, és pihenj. És természetesen NO HÁZASÉLET! (ha az orvos nem mondta, akkor erőteljesen tanácsolom - orgazmus könnyen idézhet vetélést)
Én pénteken megyek orvoshoz, akkor 6+3 leszünk, remélem minden rendben lesz, és lesz szívhang. Már kaparom a falat, hogy legyen már pééénteeek! Szurkoljatok kérlek!!!
Mindenkinek szép estét!
Szia. igen egy baba van. amúgy kedden 5+4esnek számoltam magam.
Nagyon drukkolok pénteken :) én pénteken a vérképemért megyek és a dokihoz :) intézzük a kiskönyvet :)
Sziasztok :)
Tegnap voltam orvosnál, 6 hetes a pici szerelmem :)
szívhang sajnos még nem volt :/ kedden kell visszamennem vizsgálatokra, és remélem akkor már hallom a szívdobogását :)
Boldog baba várást mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!