2014 szeptemberi babások hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
mit vitamint szedtek?tünetek?
nekem erős hányingerem van a nap 24órájában, szédülök fáradt vagyok,a derekam fáj és a melleim nagyon feszülnek.
2014. jan. 16. 09:55
51/119 A kérdező kommentje:
FKKTorp akkor te is 6hetes vagy kb? :)
2014. jan. 21. 15:58
52/119 FKKTorp válasza:
Igen. Peteéréssel számolva ma vagyok 5+6 hetes, utlolsó vérzéstől számolva 6+5 hetes.
53/119 FKKTorp válasza:
Pbeuska, köszi szépen! Csak pozitívan állok hozzá, és mindig elmondom neki hogy mi várjuk, izgulunk érte, úgyhogy segítsen ő is, és kapaszkodjon! ;-)
54/119 anonim válasza:
Sziasztok!
Az 5. Vagyok, Csilla. Voltam penteken dokinal 5 hetesnek mondott. 10 mm-es petezsak benne szabalyos szikholyag. Szivhang meg nem volt. Penteken megint megyek uh-ra. Kicsit izgulok, remelem mar lathato lesz a szivhang. Egyebkent az en tuneteim is kicsit enyhultek, de a szedules tobbszor ramtor. Szoritok nektek! :)
55/119 A kérdező kommentje:
Szia Csilla. gratulálok :) szép 5 hetesen 10mmes :)) boldog babavárást :)
2014. jan. 22. 09:47
56/119 A kérdező kommentje:
hű én már annyira várom hogy teljen az idő és hogy nagyobb legyen a pocim :)) első baba és annyira izgatott vagyok :)
2014. jan. 22. 09:48
57/119 anonim válasza:
Szia!
Csilla vagyok. Nekem a 3. baba, de en is varom. Meg kicsit izgulok a pentek miatt. Nagyon remelem, hogy lesz szivhang, akkor megnyugszom. Meg sajnos olyan munkahelyem van ahol tappenzre kell mennem. Remelem rendes lesz az orvos es kapok tappenzes javaslatot.
58/119 A kérdező kommentje:
Drukkolok :) mennyi idősek a gyerekek? :)
2014. jan. 22. 10:14
59/119 anonim válasza:
A kisebb 6 eves a nagyobb 8 eves. Mind a ketten kislanyok.
60/119 A kérdező kommentje:
:) na akkor jó nagyok már :) gondolom most kis fiúban reménykedtek, bár az a lényeg hogy egészséges legyen :)
2014. jan. 22. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!