2014 szeptemberi babások hogy érzitek magatokat?
mit vitamint szedtek?tünetek?
nekem erős hányingerem van a nap 24órájában, szédülök fáradt vagyok,a derekam fáj és a melleim nagyon feszülnek.
nekem csak addig nincs hányingerem amíg eszek :/
pihenj sokat!!! dolgozol amugy?vigyázz magatokra :)
képzeld mivel kicsi a termetem már elkezdett látszódni a pocim :)
(Eszti vagyok)
Gratulálok Csilla, FKKTopr!!!!
FKKTopr: Egyébként milyen gyógyszert szedsz? (Én duphaston szedten, szedek most is) Ugye a pihenés, az ágynyugalmat jelent, ahonnan csak pisi+zuhany miatt kelsz fel??? No házasélet.
Haematomád van?
Nekem az volt, és van is, amiatt véreztem. De nyugi lehet tőle baba, az én vérzőském most rámolja ki a szekrényét - ismételten! 8-P )
Sziasztok!
Csilla vagyok.
A hányinger nekem hol van hol nincs. Van nap amikor nagyon erős van amikor épp hogy. Nem csak reggel hanem napközben is előfordul. Gyomorsavam 2 napja este annyira volt, hogy rosszul voltam kellett savkötőt beszednem mert nagyon rosszul voltam. A cicim az még mindig érzékeny, de már nem annyira, mint 2 hete. Kíváncsi vagyok mi lesz pénteken a dokinál... Van fogadott orvosotok? Nekem nincs.
Remélem minden ok lesz, mert azért kicsit megijesztett, hogy megint mennem kell, pedig nőtt is és szívhang is volt. Előtte 1 héttel még nem is látszódott. Azt mondta, hogy még nagyon pici, és reméljük megmarad. Szurkoljatok.
Fkktorp pihizz sokat, biztos nem lesz semmi gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!