2014 szeptemberi babások hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
mit vitamint szedtek?tünetek?
nekem erős hányingerem van a nap 24órájában, szédülök fáradt vagyok,a derekam fáj és a melleim nagyon feszülnek.
2014. jan. 16. 09:55
111/119 FKKTorp válasza:
Szívesen megyek. :)
Én 152 cm és olyan 58 kg. 55 szoktam lenni.
112/119 FKKTorp válasza:
Eszti, utrogestant szedek 3*2-t. Igen, csak evés, wc és fürdés, amúgy fekszem. Nincs hematoma, igazából nem tudtál megmondani hogy honnan vérzek, csak annyit mondtak még egy hete hogy nem a baba környékéről jön.
113/119 A kérdező kommentje:
FKKTorp irtam privit :)
2014. jan. 27. 12:50
114/119 Rea25 válasza:
Sziasztok, én nagyon rosszul vagyok én naponta 5-6 szor hányok ,egész nap hányingerem van a gyomorsav fent van a torkomban .Az orvosom írt fel savlekötőt de nem használ semmit .... most 7+2 khm -nél tartok egyszerűen szörnyű :( a nagyobbik kislányomnál nem voltam ilyen beteg
115/119 A kérdező kommentje:
Szia.
Szegényke :/ reméljük a 12.hét jobb időket hoz.
Én ugyan nem hányok de nekem is fent van a savam és egésznap hányingerem van, egy hete még tök jó étvágyam volt,mostmeg...örülök ha eszek valamit. én most 8+2 vagyok
2014. febr. 9. 08:08
116/119 A kérdező kommentje:
valami azért meg is marad benned? :/ ha nem akkor fordulj majd orvoshoz nehogy baj legyen
2014. febr. 9. 08:09
117/119 FKKTorp válasza:
Nekem egyik nap jobb, a másik rosszabb, mert olyankor nagyon hányingerem van szinte egész nap és alig tudok enni. De szerencsére még nem hánytam, remélem így is marad. 8+3 hkm
Ha ennyire semmi nem marad bent akkor tényleg dokihoz kellene fordulni.
118/119 Rea25 válasza:
meg marad valamennyi igen .. de nagyon kevés tegnap este csináltam citromos teát az segíttet valamennyit
119/119 FKKTorp válasza:
Nekem a sima citrom nyalogatás jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!