Amikor bejelentettetek a fonokotoknek a terhesseget, hogyan alltak hozza? Pozitivan vagy negativan? Mikor betanitottatok a helyetteseteket nem ereztetek kigolyozva magatokat?
Nem tudom en olyan furcsan erzem. Mikor bejelentettem egeszen pozitivan alltak hozza, ill megbeszeltuk h felev utan otthonrol 2 napot bedolgozok, igy mindannyian jol jarunk. Ma a fonokom kozolte, h felem helyeznek vkit, akinek az elso hat honapban a feladata h az en hianyomat potolja, es utana kinojje magat, fokeppen egy regionalis poziciora. Eloszor megkonnyebbulest ereztem hisz, csomo stressz lejon rolam, mert ezt a funkciot sosem tudtam betolteni ido hianyaban ill ovi miatt az idosebb kislanyomnak nem tudok ropkodni regiok kozott, es nehez iranyitani igy a dolgokat. Belatom en ezt a feladatot nem tudom es nem is kivanom ellatni a csaladom rovasara. Viszont megkerdojelezi bennem a jovot a cegnel. Sajnos itt egy ev a szulesi utana donteni kell. Kilepni nem akarok, mert akkor elvesztem a jussomat, tehat rugjanak ki es fizessenek ki vegkielegitessel.
Ti h erezttetek? vagy csak ne gondoljak ra es oruljek h hamarosan nem kell bejarnom?
Masik gond h epitkezni akartunk es en keresem a tobb penzt, csak ferjem fizujabol nem tudnank fizetni a magasabb hitelt. Gondolkodtam h valami uzletbe belevagni es ha legalabb a fele bejon annak amit keresek akkor nem azt mondom h gazdagok leszunk de okesan megelunk.
Szerencsés helyzetben voltam,nálunk bevett szokás,hogy aki elmegy terhesszabira,annak a helyére határozott időre vesznek fel valakit,így ha jelzi a gyeden levő nő,hogy jönne vissza,akkor van helye.
(bár rendesek a határozott idejűvel is,mert ha van üresedés más helyen,akkor oda átteszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!