Aki nézi az Edes életet, ti m it szoltok hozzá hogy a Berki otthagyta a mindenoras barátnojét egy baráti síelés miatt?
Egyrészt az egy műsor, ahol a legtöbb dolog előre meg van írva. Na nem a szülés, de hogy hogyan reagáljon a pasi, az tuti.
Másrészt, nekem nagyon únszimpi az a pasi, és tökre el tudom róla képzelni, hogy ez egy valós szitu!
Esküszöm nem nézem a műsort, csak abból következtettem, amit leírtál.
Én szoktam nézni, másfél hét lett volna még a kiírt időpontig.
Én szerintem nagyon összeillenek, azért a Pamela sem kóser csaj.
Csak azt nem értem hogy pénzért csinálták, vagy a nagyobb ismeretség miatt.
Ja, és szerintem Berki csak a forgatókönyv szerint cselekedett!
rettenetesen irritál a pasas, egy igazi bunkó
az én férjem biztosan nem mozdulna el mellőlem, főleg "mindenórás" terhességnél
A fene tudja, hogy a forgatókönyv szerint cselekedett-e vagy sem. Bár, én nem tudom elképzelni egy párját szerető, féltő, gyermekét váró férfiról, hogy ebbe belemegy.
Az egész terhesség alatt taplóként viselkedett, önző dög, egyszer sem a várandós párja volt a lényeg, hanem ő.
Ez nem a pénz miatt van, ez az ember egy ostoba bunkó.
A férjem, vagy az ismeretségi körünkben lévő férjek egyike sem tette volna ezt, pláne azért nem, mert baráti sítelésre még milliószor lehet menni, de a lánya csak egyszer születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!