Síelés babával?
Indul a nagy család síelni. Apósom szerint egy 10 hónapos baba miatt nem lehet ezt kihagyni, szóval mennünk kell nekünk is. Mit fogok vele ott csinálni? Már megtett pár lépést, de sítalpakat gondolom csak óvodásokra lehet adni.
Ki volt már sítúrán ekkora gyerkőccel?
Nem beleszólni szeretnék,de miért a nagypapa dönt ebben,helyettetek?
Azért ti mégis jobban ismeritek a picit,ti tudjátok,hogy hogyan viseli a környezetváltozást és a hosszabb utakat...
Tényleg nem kötekedni szeretnék.
Mi kihagytuk tavaly, február-március környékén szoktunk menni, akkor volt kb 1 éves. A férjem elvitte a nagylányt, tesómékkal mentek. 2 férfi 4 gyerekkel:) Én pedig itthon maradtam a picivel. Nagyon irigykedtem, de nem bánom, sőt jobb lett volna ha ők sem mennek. Sajnos a nagylány félidőben úgy elesett, hogy agyrázkódással intenzív osztályra került Ausztriában, szerencsére semmi baja nem lett, a tervezett időpontban haza is tudtak jönni, de emiatt sok síelés nem volt. Én pedig rágtam a kefét, hogy mi van a lányommal, kimenni nem tudtam utánuk, mert a kicsinek nem volt útlevele és nem volt kire hagyni.
De amiatt nem mentünk az egész család, mert pályaszállásra nincs pénzünk, azt pedig megoldhatatlannak tűnik számomra, hogy hol pelenkázom, etetem, altatom. Jó-jó a szánkózás, de mégsem lehetek kint vele 5-6 órát egyfolytában. Nem bírná ő sem. Az meg, hogy a kocsmákba bevigyem, hááát, ott mindig tömeg van, ordítozás, dajdaj, még délben is, oda azért nem való kicsi baba.
Idén elméletileg megyünk, de még semmi konkrétum. Úgy gondoljuk, hogy felváltva síelünk köröket, a picivel is felváltva vagyunk.
Ja, 3. válaszoló vagyok. A nagylányom 3 és fél évesen kezdett síelni ( aki elesett), szerintem annál korábban nem nagyon lehet kezdeni, talán 3 évesen, de nekünk így jött ki jól. Szeptemberben beírattam itt Pesten síiskolába, járt decemberig, januárban elmentünk síelni és megtanult annyira, hogy bármilyen pályán le tudott jönni mellettem, de a meredekebb részeken én hoztam a lábam között. így én is síelhettem kedvemre, nem kellett a pálya alján toporogni vele. Ő már 14 éves elmúlt:)
Még én sem tervezem a 2 évesemre ráadni a lécet, majd egy év múlva talán, de majd meglátjuk azt is. Biztos, hogy előtte ő is kijárja itt a sísulit, nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!