5-6 HÓS babával hogy nézz ki a napirendetek? Mi következik mi után? Este mikor alszik el, fürdés után, vagy később?
06:00 ébredés, reggeli
09:00 tízórai + séta; alszik a babakocsiban
13:00 felébred, ebéd
16:00 uzsonna + séta; alszik kb. 1 órát
19:30 fürdetés, vacsora
Ezután apa - lánya szokásos esti programja következik: lézer 'show'. Elemlámpával a sötét szobában világít a falra és közben dúdol vagy 'énekel' neki.
Kb. 10 perc és hason alszik a lányunk reggelig.
2. vagyok, ez kimaradt:
Fürdetés és vacsora után pedig az alvásig altatással együtt összesen 20-25 perc telik el.
Az én lánykám 6 hónapos. 3hónapos kora óta átalussza az éjszakát.
6-7 között ébred,öltözés és rögtön evés.
9-kor kap gyümit,majd alszik egy fél órát.
11-kor tízórai, és megyünk sétálni. Ilyenkor a levegőn van egy nagy alvás.
14-15h ebéd. Itt már sokat játszunk és amikor elfárad,akkor elalszik,épp ahol vagyunk(játszószőnyeg,hinta).
17-18h-kor uzsi van.
19:30 legkésőbb a fürdés,majd vacsi. Itt még 20perc játék van.
20:30-kor teszem ágyba,legkésőbb 9-kor alszik. :)))
január 1-én lesz 5hónapos, tápszeres
8.30körül kel fel
9kor van a reggeli (12ig alszik kb. 1órát a hintába)
12kor adok neki főzeléket vagy valamilyen gyümit +teát
15kor eszik (két evés között itt is alszik de 1óránál már kicsit többet, szintén a hintába)
18kor eszik
20kor fürdetés majd fürdés után vacsizik közben bealszik és megyünk a kiságyba majd másnap reggel 8.30kor találkozunk:)
Azért csinálom így, mert így könnyebben elalszik a babám, ha fürdés után eszik. Mert így a víz kihúzza jól belakik és csicsikál:)
5,5 hónapos a babám.
5 óra hajnali szopi
8 reggeli szopi
9 fél óra alvás
10.30 gyümi
11.30 fél óra alvás
13 szopi
13.30-16.00 alvás
17 tejpép
18 fél óra alvás
20 fürdés. szopi, alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!