Felborult a "rend"? Kisfiam 6 hónapos, soha nem volt gond az alvással. Álmos lett jelezte, betettem a kiságyba, elaludt. Este fürdés, vacsi, puszi, kiságy, alvás. Most viszont beteg lett.
Ezt szerintem neked kell tudnod, kitalálnod, hogy most valami baja lehet, vagy csak megszokta.
Én fiam egyedül elalvós, de mikor baja van, akkor ringatni kell (9 hós). Eleinte dilemmáztam én is, mikor pl. jöttek az első fogak, de azt súgta az ösztönöm, hogy nem "kézben akarok lenni"-hiszti, hanem "kézben akarok lenni, mert valami nem jó, és anya kell most nekem"-sírás. Győződj meg róla, hogy biztos nincs már baja?
Hát én meg pozítív dolgot tudok neked erről írni!Az én fiamnál is ez van(most 19 hós)hogyha beteg akkor mellé kell feküdnöm,simizni,puszilgatni,cirógatni és olyankor bújik is nagyon!Utánna pár nap alatt vissza áll a régi rend!
Tippem.mikor álmos tedd be ugyanúgy a kiságyába,ha sír vedd fel nyugtasd meg de ne hagyd hogy a karodban aludjon el hanem még éber állapotában tedd vissza!Ha megint sír akkor próbálkozhatsz azzal is hogy simized a hátát vagy a kis fenekét de ő legyen bent a kiságyban közben halkan nyugodt hangon súgd neki,hogy itt van anya,megnyugtat,tessék szépen aludni!Majd ha sikerül ez a módszer akkor minden alvásnál rövidítsd le a simizős időt és hidd el pár nap múlva rá jön,hogy aludni kell!legalábbis nállunk így volt!
Semmi baj ezzel hisz nekünk is jólesik a férjünkhöz odabújni amikor betegek vagyunk vagy valami bajunk van(meg anélkül is persze)
remélem sikerül visszaállni!
majd írd meg a fejleményeket!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
-ez volt a kérdésem
Egyébként 3 napig tartott, és most két napja megint alszik mint a bunda (pedig eléggé betegek vagyunk, mostmár mindketten) és csak egyszer kel fel enni. (KOPKOPKOP) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!