Ti, hogy éreztétek magatokat a szülés előtti napokban?
Rám a szülés napján tört a fészekrakó ösztön. Mentem ASK-ra, de előtte még fel KELLETT mosnom a konyhában és a fürdőben :D
Egyébként az előtte lévő napokban éjszaka sokat nyöszörögtem a férjem szerint (kicsit nyílogatott a méhszájam), viszont sokat és jól aludtam.
:-D
Én fura mód hétfő este csupira borotváltam mindenem,hajat mostam,a kórházi csomagot én is átnéztem,beraktam még 2flakon ásványvizet,és úgy feküdtem le,h.csillogott a lakás. De.mielőtt nekiálltam rendbe rakni magamat meg a lakást voltam ctg.-n. Semmi fájást nem mutatott,elvileg még lett volna 2hetünk a picurkámmal:-) És ami még fura volt utólag,h.nem a saját helyemre dőltem le du.pihizni,hanem a pici szobájába,ahová különben nem feküdtem le szundizni terhesség alatt. Na,a lényeg: kedden reggel elkezdett szivárogni a magzatvíz,nyugodtan elkészültem,párom sűrgetett:-D Bementünk a kórházba és estére megszületett a kisfiam!:-)
Amit szülés előtti nap gondoltam,az az volt,hogy lehet nem is vagyok terhes,csak valaki belém beszélte és lehet,h.egy nagy átverésnek vagyok a főszereplője!:-D Amikor megszületett(végül császár lett) kérdeztem az altatóorvos ,h.ugye ez a sírás igazi???De rögtön megmutatták így már elhittem,hogy Anya lettem!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!