Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes kismamák! Hogy...

38 hetes kismamák! Hogy érzitek magatokat a szülés közeledtével?

Figyelt kérdés
Én már nagyon türelmetlen vagyok. Vannak jósló fájásaim, és néha hasogat a derekam, de csak nem akar megszületni a kislányom. :)
2013. júl. 9. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nemrég voltam úgy, mint Te, én is feltettem ilyen kérdést. De már túl vagyok rajta, 9 hetes a kisfiam.

Pihenj sokat, mert hamarosan már éjjel is kelni kell. :)

Sok egészséget, boldogságot a kicsi lányhoz.

Mi lesz a neve?

2013. júl. 9. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is nagyon türelmetlen voltam ennyi idős terhesen. Viszont nekem semmi jóslóm, derékfájásom nem volt. Hiába szerettem volna már a karomban tartani, ő csak nem akart kibújni :-) Tényleg pihenj sokat, mert az első hetek borzasztó fárasztóak. Én kb semmit sem aludtam az első 4 hétben. Most 6 hetes a kicsi :-)
2013. júl. 9. 08:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

A neve Hanna lesz.

Kedves második! Neked egyszer csak beindult a szülés magától minden előjel nélkül?

2013. júl. 9. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:

én pénteken leszek 38 hetes és én is nagyon türelmetlen vagyok.A jóslók is egyre erősebbek és gyakrabbak de nem akar kibújni nekem sem.Pedig már alig fér el ott bent mindig nyomja ki magár ami már kicsit fájdalmas.Nem tudok már másra gondolni csak arra hogy megszülessen és a karjaimban tarthassam.Mindig teszek veszek a baba cuccait között folyamatosan rendezem a babaszobát már minden kész van a jövetelére de annyira izgatottan várom már hogy mindig találok valamit amivel lefoglalom magam és közben ábrándozok arról milyen lesz ha végre megszületik.Próbálok én is pihenni minél többet de nem megy mert úgy érzem csinálnom kell valamit.Találj ki valamit te is amivel megy az idő.

Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!!

37hkm

2013. júl. 9. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon izgatott vagyok. Már nagyon várom, hogy hason fekve aludhassak babaszuszogással a fülem mellett! :)
2013. júl. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!