Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt pár nappal levő...

Szülés előtt pár nappal levő kismamik hogy érzitek magatokat? Nekünk elvileg még 3 napunk van hátra

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Kedden leszek 38 hetes, jól érzem magam, úgy érzem, nem fog a napokban megszületni, hanem kivárja az idejét.
2009. aug. 22. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk elvileg meg 5napunk van hatra a szülesig, de meg semmi jelet nem adta a kislanyunk. Meg nem kivankozik kifele. Nem szeretnem tul hordani, de ez nem kivansag müsor :)En jol erzem magam, semmi panasz. Csak kicsit türelmetlen. Es Te?
2009. aug. 22. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:

én mára vagyok kiírva,de semmi jele h ki akarna bújni a kisfiam.nagyon jól érzi magát odabenn,de én ezt nem mondhatom el magamról.már nagyon nyügös vagyok,keveset alszom és azt is rosszul,állandóan fáj a hátam,derekam,lábaim,de szerencsére nem vizesedek,de azért még kitartok,mert tudom,hogy már több van mögöttem mint elöttem,és most már nemsokára a karomban tarthatom a babámat.

könnyű szülést.

40 hetes

2009. aug. 22. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:
mi si viszonylag jól vagyunk néha kleményedik a hasam de ezen kívűl semmi bár én mind a két lányommal rávittem 6 napot valószínű hgoy most sem lesz másképp, de már nagoyn nagyon nagyon várom hoy megszülessen
2009. aug. 22. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Mára vagyok kiírva. Egész héten szenvedtem a görcsöktől, de ma semmi bajom nem volt. :)

Jól érzi magát idebent a baba! Már nagyon várom!

2009. aug. 22. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!