Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik borotváljátok magatokat "ott" lent. Hogyan tudod elviselni azt a szúró és viszkető érzést amit a borotválás után 1-2 nappal lehet érezni?
Erre az Aljas Kúszóbab egy számát idézném: Hogyha viszket megvakarjuk fogadjátok el hogy ez így van... :)
Persze azért csak piánóban ne lássa ország világ.
ide lenne egy kérdésem, ti mivel borotváljátok? elektromos vagy sima borotva? és használtok vmi habot vagy vmit?
am a kérdésedre a válasz, az mint az 1-nél, meg kell vakarni :D
Nekem csak az első pár alkalommal volt gáz, utána nem. Akkor meg néha bekentem aftershavvel, az használt, lenyugtatta kicsit :)
Amúgy általában akkor van ilyen, ha nem elég éles a borotva, amit használsz, vagy ha hagyod túl hosszúra megnőni, és a borotva nem vág, hanem tép.
16/F
Mekkora homár csigák vannak már :D
Én sosem tennék ilyet!
22:46 vok, 22:44nek:
én sima borotvával, és én használok habot is mert az felpuhítja a bőrt és akk nem "bántja" a borotválás annyira a bőrt, nem lesz ez a szúró-viszkető érzés. Meg aftershavet is.
előző válaszolónak
de a csajok 90 %-a szőr nélkül szereti :P
Kézi borotvával borotválom, hab nélkül tusolás közbe és aftershave-t használok.
"Hogyha viszket megvakarjuk, fogadd el hogy ez így van." :D
16/F
Mint nő, az én álláspontom, és hoszsas kísérletezgetés eredménye szerint is:
ne borotvával, hanem elektromossal nyírd, és ne teljesen kopaszra,csak rövidre.
Így nem fog viszketni utána, a lány is kiigazodik a dolgokon, megtalálja a prémben a szerszámot, nem marad a fél szőrszerkezet a szájában, könnyebben tisztántartható, frissebb illatú, kívánatosabb. Egy kopasz kuki néha elesettnek tűnhet. Egy dzsumbujos elrettentőnek. Egy iylen pedig kívánatos :)
Továbbá, ha egy esténél többet töltötök el együtt a lánnyal, akkor is jövedelmező, mert másodnap ugyanolyan puhi lesz, mint volt.
Ha a lány is így nyírja, akkor nem szúrjátok egymást, megtaláljátok egymást, és fincsiii, tényleg fincsiiii. És lehet gusztusosra nyírni igy is. Szóval nálam ez jött be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!