2 nappal ezelőttre nem vártam, szerencsére nem is jött! 8 nappal ezelőtt csináltam az első pozi tesztemet, azóta még jó néhányat. Néhány napja görcsölgetek és ma egy ici-pici halvány barnázás volt (kb. hüvelykujj körömnyi). Mit gondoltok?
Szedem a Gravidát, folsavat és Duphastont.
Ugye nem lesz baj?
Én Magnesii Citricit szedek.Szerintem az a legjobb.Napi egy szem, és nagyon jól szünteti a görcsöket.
Pihenni persze kell mellette.
2 éves kiscsajszi és 27 hetes pocakmanó anyukája
nekem is ez van pont, de még nem barnáztam, teszteltünk 3-szor is de pozitív lett...
de csak görcsölök, fáj a hasam vagy a fejem más nincs.
2/3 vagyok.
Azért görcs esetén én megnézetném magam mindenképp.Az orvosom mindig azt mondja, ha a görcs nem múlik, irány az ultrahang.
Köszönöm a válaszokat és a szurkolást!
Vettem Magnesii Citricit,a Patikába is azt mondták ez erősebb.Még nem olvastam el a tájékoztatóját,mennyit vegyek be belőle,ha görcsölök?
Kedves 19:44-es!
Mikorra nem vártad?
Neked hány napja késik?
Citriciből alapjáratban a terhesség elejétől kezdve napi egyet szedek, mivel 500 magnéziumot tartalmaz egy tabletta, és a dokim szerint annyira szükség van a kismama szervezetének.Amikor görcsöltem, vettem be még egy felet.Ha tovább folytatódott a görcs, akkor még egy felet.Nem lehet túladagolni.
Van, aki naponta hármat is szed belőle.
Köszönöm a válaszod,Kedves Utolsó!
Gravida is tartalmaz Magnéziumot,nem lesz sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!