Hogyan éreztétek magatokat a szülés napján?
Az elso szulesemnel semmi sem volt. Teny, hogy nagyon szulni szerettem volna (40. heten), mert a ferjemnek aznap volt az utolso munkanapja ket het szabi elott.
Reggel csinaltam a dolgomat, takaritottam, bevasaroltam, foztem. Delutan a ferjemmel elvoltunk, setaltunk. Este egy hatalmasd setara mentunk, osszefutottunk egy ismerossel es ket oran at ultunk egy pubban. 11 korul ertunk haza, egybol beestiunk az agyba, egy ora mulva arra ebredtem, hogy feszit a hasam, gondoltam, hogy pisilnem kell, mire lekusztam az agy vegebe mar ereztem is, hogy omlik a magzatviz.
A 2. szulesnel meg nem is volt idom erezni semmit. Kozolte adoki vizsgalat alatt, hogy 3 ujjnyira nyitva vagyok, mehnyak egy ujjnyira rovidult. Fajas nem volt, kaptam 2 napot, hgy beinduljon a szules. Nem indult meg, ugyhogy adoki meginditotta es ket oraval kesobb mar babaztunk.
Szia.
Nállam semmi nem volt ebédeltem ledőltem hogy alszok egy kicsit 10 percre rá volt egy pukkanás a pocimban előtte csuklott egy kicsit aztán a pukk és elfolyt a magzatvizem.
Ez 2 kor volt este 7 kor ki is bujt a kislányom nagyon sietett kifelé...azóta 5 hós.
Kőnnyű szülést.
Első alkalommal már napközben voltak fájásaim, nagyon rövidek, és nem túl fájdalmasak. Éjjel sűrűsödtek, 5.30.-ra bementünk a kórházba, 1 óra múlva a karomban volt a fiam. Szóval igazából otthon vajúdtam.
A második alkalommal babáztam egész nap az unokahúgoméknál, este 10-kor elfolyt a magzatvíz. Reggel 6-ig semmi, aztán fájások és 9.40.-re született meg a második fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!