Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok szülés előtt...

Hogy vagytok szülés előtt álló kismamik? Hogy érzitek magatokat? Én 39. hétben vagyok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szombatra vagyok kiírva, és igazság szerint nem érzek semmit :(

Néha fájdogál a hasam alja olyan mensi szerűen, gyomorsavam továbbra is van sajnos, és a talpam fáj, de alapvetően nem érzem, hogy meg akarna születni a kisasszony :)

Kicsit félek a szüléstől is, és attól is, hogy utána hogyan boldogulunk. Te is így vagy vele?

Ma megyünk megint NST-re, kíváncsi vagyok mit mond a doki, a 38. heti UH-n azt mondta kb. 3000 gr, nem lesz egy óriásbébi. (én nem is bánom :)

És te hogy vagy?

2009. ápr. 14. 09:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Én 20-ra,hétfőre vagyok kiírva.Nekem is egyenlőre csak néha szurkál,meg fáj a derekam.Délutánra a lábam nagyon bedagad.És a savammal kínlódok nagyon sokat.Te mit szedsz a savra?Nekem is kislányom lesz.Már nagyon várom.:)
2009. ápr. 14. 09:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja,kicsit én is félek a szüléstől.De nagyon remélem minden rendben lesz.Holnap megyek dokihoz.Kíváncsi vagyok mit mond.
2009. ápr. 14. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is hétfőre vagyok kiírva a fiammal, de semmi jele, hogy ki akarna bújni. Ez a legrosszabb, ez a bizonytalan várakozás, hogy mikor kezdődik el. Én nagyon félek a szüléstől, de már beletörődtem, hogy végig kell csinálni. A bokám és a lábfejem dagad nagyon, de ezen kívül semmi más problémám nincs. Belegondoltatok már, hogy hamarosan a kezünkben tarthatjuk a babánkat? Számomra ez annyira felfoghatatlan, pedig már nagyon várom.

Könnyű, szép szülést kívánok Nektek, és életerős, egészséges babát!

2009. ápr. 14. 10:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat jár a fejembe nekem is mindenféle.Nagyon aggódok.De már nagyon várom.:)Nagyon boldog babavárást!És könnyű szülést kívánok nektek!
2009. ápr. 14. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 34 hetes vagyok, de egyszerűen már sokáig nem bírom! A bokámtól lefele állandóan dagad a lábam (sőt az egyik szinte elakar válni a lábamtól) Néha úgy érzem mintha egy hosszú cérnán lógna a lábfejem és ha nem úgy lépek akkor olyan érzés hasít bele mint ha egy késsel szúrnák meg!

Az ujjaim is dagadnak! De a kézfejem nem!

Holnap megyek NST-re, mert a dokim azt mondta kezdjük meg előbb! (lehet azért mert egy hónappal ezelőtt pont azért voltam pár napot kórházba mert nem éreztem az én kiscsajszimat, mocorogni! De azóta minden rendben!)

Sokat mocorog, néha nekem is vannak görcseim, de múlthét szerdán még teljesen zárt volt a méhszáj! május 22-re vagyok kiírva! Nem tudom hogy addig kihúzzuk e, de már tényleg sokszor úgy érzem nem bírom tovább!

Az éjszakák szörnyűek! Ma is 5x voltam kint wc-n! Utána alig bírok visszaaludni! Ha már sikerült arra ébredek, hogy megint mennem kell, vagy éppen fulladok, vagy éppen elzsibbadt a lábam! Szóval nem könnyű....

Bocs, hogy így kiöntöttem a lelkem!

Remélem azért Ti és a többiek jól vannak!

Üdv.

2009. ápr. 14. 10:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia.Nem baj,és örülök hogy írtál.Hát sokat kínlódok én is,és én is már sokszor azt hittem hogy már megszülök.Valahogy nekem is nehéz volt,és féltem nehogy hamarabb megszülessen a kislányom.De valahogy (aminek nagyon örülök)kihúztam a végéig:)Kívánok nagyon boldog babavárást!És könnyű szülést neked!
2009. ápr. 14. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első vagyok. Most jöttünk haza az NST-ről, minden oké, pénteken kell megint menni. Kérdeztem, hogy akkor már benn kell-e maradnom, de azt mondta a doki, hogy nem feltétlenül, csak ha vmi nem stimmel.

Hát igen, pár nap és a kezünkben tarthatjuk, de addig hogyan jutunk el? :) Kicsit megnyugtató, hogy rajtam kívül még több száz vagy talán ezer kismama izgul, és fél, és várja hogy végre megszülessen a babája. És aki már túl van rajta azt mondja, hogy csak a szépre emlékezik. remélem én is ezt mondhatom majd...

Mindannyiótoknak kívánok én is nagyon gyors, problémamentes szülést, gyönyörű egészséges babákat, és kitartást addig is! Ja és nem utolsó sorban erőt a későbbi mindennapokhoz!!!

2009. ápr. 14. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja az lemaradt, hogy a savamra Rennie-t szedek, de már az sem nagyon segít. Egy pohár hideg tejet iszok este, az egy picit megnyugtatja a gyomrom:)

És igyekszem az utolsó étkezést még du. 3 körül letudni, de sajnos van, hogy becsúszik egy kis nasi, és akkor lőttek az éjjeli alvásnak:)

2009. ápr. 14. 20:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia.Én ma voltam dokinál,most olvasom hogy írtál még.Nekem ha a héten nem indul meg a szülés hétfőn be kell feküdnöm.Már alig várom.Én is csak kínlódok,mert nagyon sok a savam.De már sok mindent kipróbáltam,és semmi nem segített.Remélem szülés után megszűnik.Legalább is a dokim azt mondja.Vigyázz magadra!És már gondoljunk arra milyen jó is lesz pár nap múlva.:)
2009. ápr. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!