Megmaradhat a babám?
szia, megmaradhat persze!
Nekem is voltak ilyen barnás pirosas pecsételések a terhesség elején kétszer is,több napig tartottak, én is kaptam utrogestan csak sokkal nagyobb dózisban 3X2-t, és a hüvelygolyót, mert az állítólag hatásosabb!Meg rutascorbint 3X2-t.
Én is rohantam az orvoshoz minden alkalommal, de igazából így az elején még semmit nem tudnak adni az utrón kivül!!
Pedig a legjobb dokim volt!
Nyugodj meg, pihenj amennyit csak tudsz és ne gondolj a rosszra!
Én 7 hetesen kezdtem pecsételni, de úgy, hogy nagyon-nagyon kicsi, először csak egy pötty volt. 11 hetes koromig volt...aztán véreztem, majd 11+6 hetesen elvetéltem...hozzáteszem, Angliában élek, ahol nem írnak fel gyógyszert, nem néznek meg, csak ha ömlik belőled a vér, és normál esetben csak 12 hetesen van első UH. Egyébként azt mondták, 5 hetes volt a terhesség...csoda, hogy nem lett bajom. Szóval, ha meg is néztek volna 7 hetesen, már nem tudtak volna segíteni. De te szedsz gyógyszert, hátha te szerencsésebb vagy.
Mindenképp menj orvoshoz
Atyaég, mennyi degenerált, fogyatékos jár ide!
11-es vagyok, ennyire problémás lenne olvasni és megérteni?!!
A saját tapasztalatom írtam le, ami speciel egyezik a kérdező problémájával, és igen el kell menni az orvoshoz, mint írtam én is mindig oda rohantam, de ha fejen álltok akkor sincs kora terhességben más lehetőség a terhesség megtartására csak az utrogestan/duphaston!
A legjobb doki sem tud mást adni csak ezt + fekvés!
9-es vagyok. Nem írtam, hogy a hétvége kifogás bármire is, sőt, az sem biztos, hogy a kérdező is bunkó orvost fogna ki. Sajnos volt szerencsém sokat kórházban vendégeskedni terhesség alatt, és nagyon jól tudom, hogy mi megy egyes helyeken hétvégén és éjszaka ügyelet címén. Mivel a kérdezőnek van gyógyszere, így bőven ráér ügyeleten kívül megnézetni magát, addig meg jó ötlet, amit csinált, és amit páran tanácsoltak is neki: a gyógyszer adagjának emelése. Nyilván ha valaki kötekedni jár ide, meg a másikat "paráztatni", akkor írhatok én (11-essel egyetemben) bármit, nincs értelme. Ha nem lett volna gyógyszere, az más, akkor én is azt tanácsolom, hogy azonnal kórház. De így egy kicsit más tészta az ügy...
Kérdező, drukkolok, és tényleg írj majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!