Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a babám?

Megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hetes kismama vagyok, volt 2 vetélésem . 4 hetesen elmentem a dokihoz gyógyszert íratni, hogy megmaradjon a baba. Utrogestánt szedek 3*1-et , eddig minden ok volt, de tegnap óta pecsételek barnás pirosas... Nagyon aggódom. Járt már így valaki és mi lett a vége? Holnap tudok elmenni dokihoz.

2013. okt. 27. 12:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%

szia, megmaradhat persze!

Nekem is voltak ilyen barnás pirosas pecsételések a terhesség elején kétszer is,több napig tartottak, én is kaptam utrogestan csak sokkal nagyobb dózisban 3X2-t, és a hüvelygolyót, mert az állítólag hatásosabb!Meg rutascorbint 3X2-t.

Én is rohantam az orvoshoz minden alkalommal, de igazából így az elején még semmit nem tudnak adni az utrón kivül!!

Pedig a legjobb dokim volt!

Nyugodj meg, pihenj amennyit csak tudsz és ne gondolj a rosszra!

2013. okt. 27. 14:40
 12/31 anonim ***** válasza:
62%
Senki nem írta h felelőtlen, legalábbis sehol nem olvasom. Mindenki ugyanazt tanácsolta h menjen be. :-) persze h nem az csak tele van kétségekkel és tapasztalatlan. Nem bántották egyáltalán. :-)
2013. okt. 27. 14:49
 13/31 A kérdező kommentje:
Igen, ez az, hogy idegeskedni kezdtem 1-2 napja, mert a férjem külföldön vállalt munkát ma hajnalba indult :(. Lehet , hogy az is közre játszott, hogy idegeskedtem a férjem miatt, hogy hogy mint lesz! :( De érdekes, reggel jelentkezett utoljára az a barnás masztatolás és lekopogom azóta semmi, de nem vagyok felelőtlen, mert rákérdeztem az egyik ott dolgozót, és ő mondta, hogy nem nagyon foglalkoznak ügyeleten ilyen esettel , ezért is megyek holnap kora reggel. Egyébként nem tudom , hogy jól csináltam-e , de reggel és délben 2-2szem gyógyszer vettem be. Egyébként még annyit szeretnék kérdezni, hogy lehetséges-e , hogy gyulladás miatt is előfordulhat-e ilyen? Mert szokott fájni a hüvelyem.
2013. okt. 27. 14:50
 14/31 anonim ***** válasza:
69%

Én 7 hetesen kezdtem pecsételni, de úgy, hogy nagyon-nagyon kicsi, először csak egy pötty volt. 11 hetes koromig volt...aztán véreztem, majd 11+6 hetesen elvetéltem...hozzáteszem, Angliában élek, ahol nem írnak fel gyógyszert, nem néznek meg, csak ha ömlik belőled a vér, és normál esetben csak 12 hetesen van első UH. Egyébként azt mondták, 5 hetes volt a terhesség...csoda, hogy nem lett bajom. Szóval, ha meg is néztek volna 7 hetesen, már nem tudtak volna segíteni. De te szedsz gyógyszert, hátha te szerencsésebb vagy.

Mindenképp menj orvoshoz

2013. okt. 27. 15:09
 15/31 anonim ***** válasza:
61%

Atyaég, mennyi degenerált, fogyatékos jár ide!

11-es vagyok, ennyire problémás lenne olvasni és megérteni?!!

A saját tapasztalatom írtam le, ami speciel egyezik a kérdező problémájával, és igen el kell menni az orvoshoz, mint írtam én is mindig oda rohantam, de ha fejen álltok akkor sincs kora terhességben más lehetőség a terhesség megtartására csak az utrogestan/duphaston!

A legjobb doki sem tud mást adni csak ezt + fekvés!

2013. okt. 27. 15:28
 16/31 anonim ***** válasza:
26%
Tok mindegy miz irsz valakiknek nagy szorakozas az h nem talalja hasznosnak amit irsz. :-). Nem kell ezzel foglalkozni, nem erdemes. Ha a keredzonek az volt eleg az. A pontozast ne nezzed. :-)
2013. okt. 27. 17:59
 17/31 anonim ***** válasza:
55%
Én 3x2-t szedtem szerintem emeld az adagot
2013. okt. 27. 20:38
 18/31 anonim ***** válasza:
40%
Nekem épp csütörtökön mondta az orvosom, hogy panasz esetén (barnázás, görcs) 2-1-3 adagot kell szedni az Utrogestanból. Tehát reggel kettőt, délben egyet és este pedig hármat. Emeld az adagot. Minden jót kívánok Nektek!
2013. okt. 27. 22:01
 19/31 anonim ***** válasza:
65%

9-es vagyok. Nem írtam, hogy a hétvége kifogás bármire is, sőt, az sem biztos, hogy a kérdező is bunkó orvost fogna ki. Sajnos volt szerencsém sokat kórházban vendégeskedni terhesség alatt, és nagyon jól tudom, hogy mi megy egyes helyeken hétvégén és éjszaka ügyelet címén. Mivel a kérdezőnek van gyógyszere, így bőven ráér ügyeleten kívül megnézetni magát, addig meg jó ötlet, amit csinált, és amit páran tanácsoltak is neki: a gyógyszer adagjának emelése. Nyilván ha valaki kötekedni jár ide, meg a másikat "paráztatni", akkor írhatok én (11-essel egyetemben) bármit, nincs értelme. Ha nem lett volna gyógyszere, az más, akkor én is azt tanácsolom, hogy azonnal kórház. De így egy kicsit más tészta az ügy...

Kérdező, drukkolok, és tényleg írj majd.

2013. okt. 27. 22:24
 20/31 anonim ***** válasza:
86%
Jó ötlet volt, hogy megemelted a gyógyszert, de mostmár ne vedd vissza a dózist. Nem szabad játszani az utrogestannal. Annó én is 3x2 használtam hüvelyben, és csak fokozatosan csökkentettük a 12 hét után. 14 hetes voltam mire abbahagytam. Azért menj el a dokidhoz mihamarabb, és pihen pihenj amennyit csak tudsz! Sok egészséget kívánok, drukkolok! :)
2013. okt. 28. 06:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!