Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a babám?

Megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hetes kismama vagyok, volt 2 vetélésem . 4 hetesen elmentem a dokihoz gyógyszert íratni, hogy megmaradjon a baba. Utrogestánt szedek 3*1-et , eddig minden ok volt, de tegnap óta pecsételek barnás pirosas... Nagyon aggódom. Járt már így valaki és mi lett a vége? Holnap tudok elmenni dokihoz.

2013. okt. 27. 12:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
69%
HA akarod a babát, akkor MA menj be az ügyeletre a legközelebbi kórházba.
2013. okt. 27. 12:55
 2/31 anonim ***** válasza:
83%
Azonnal kórház!
2013. okt. 27. 13:02
 3/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se várj holnapig...persze ha szeretnêd a babát. Majd írd meg mit mondtak.
2013. okt. 27. 13:02
 4/31 anonim ***** válasza:
71%
Eszembe nem jutna itt kérdezgetni ilyet azonnal mennék a kórházba!!!!!
2013. okt. 27. 13:05
 5/31 anonim ***** válasza:
71%
Mindneképp korház azonnal, könnyen lehet be is fektetenek mivel már volt két vetélsed. szigorúan feküdj mostantól legalább a 12. hétig.
2013. okt. 27. 13:07
 6/31 A kérdező kommentje:
Omg! Bocs hogy feltettem a kérdést! Nem vagyok otthon egyelőre ! Vonaton ülök , hazatartok! Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy otthoni kórházban hétvégén nem törődnek a kismamákkal!
2013. okt. 27. 13:09
 7/31 anonim ***** válasza:
72%
Szülészeten van ügyelet hétvégén,ügyeletes orvossal.A szülések sem csak hét közben történnek,így nem üres a kórház szombat vasárnap sem.Amint hazaértél menj be és kérd,hogy vizsgáljanak meg.Két vetélés után,nem szabad ilyen lazán kezelni ezt a dolgot és ha kell ki kell harcolnod,hogy még ma valaki megvizsgáljon!
2013. okt. 27. 13:16
 8/31 anonim ***** válasza:
73%
Senkinek sem problemaja h feltetted a kerdest hidd el csak sehol nem ortad pl h nem otthon vagy es nem tudsz rogton orvoshoz menni, mi nem talalhatjuk ki. Es igen 2 vetekes utan elso dolgom orvos lenne ha vmi furcsa dolog tortenik. Mindenkeppen siess el vhova ahova csak lehet. Mar ha fonts es er annyotit a babad. Sok sikert.
2013. okt. 27. 13:50
 9/31 anonim ***** válasza:
70%

Persze, egyetértek a válaszolókkal, de azért ne mondjuk felelőtlennek a kérdezőt sem... Szedi az utrogestant, ami elvileg azért van, hogy ne legyen pecsételés. Most mégis pecsételni kezdett, erre nyilván feküdni és pihenni kell. A kórházban annyit tudnak tenni, hogy - szerencsésebb esetben - megnézik ultrahanggal, plusz megvizsgálják.

Ezt azért így írom, mert én négy éve kezdtem el pecsételni a terhesség elején, persze, este. Azonnal berohantunk a kórházba, ahol egy irtó bunkó doki azt sem hitte el, hogy terhes vagyok, csinálnom kellett ott helyben egy tesztet. Utána megvizsgált ugyan, de ultrahangot nem volt hajlandó csinálni, és semmilyen gyógyszert nem kaptam, továbbá felvilágosított, hogy a méhem alapján ez a terhesség már úgyis elhalt. Ezzel a tudattal kellett ott töltenem az éjszakát, majd ezt követően másnap fél tízkor meg is néztek ultrahanggal. Egy hematóma volt a méhemben, az okozta a vérzést, a kisfiamnak hál' Istennek semmi baja nem lett.

Most ismét babát várok, a terhesség elején automatikusan kaptam a Duphastont, és mégis vérezni kezdtem 6 hetesen, természetesen szombaton. Felhívtam az orvosomat, aki annyit mondott, hogy feküdjek, és szedjem tovább a Duphastont, nem szükséges a kórházba rohanni, de hétfőn mindenképpen megnézne. Így is lett, a vérzés oka nem derült ki.

Persze, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell komolyan venni a dolgot, csak arra akarok utalni, hogy az Utrogestanon kívül az orvosok sem tudnak sok dologgal "védekezni".

Drukkolok, kérdező, hogy minden jól alakuljon, írj majd!

31 hetes kismama

2013. okt. 27. 14:30
 10/31 anonim ***** válasza:
71%
Az mindenképpen megnyugtató és hasznos,ha látja orvos és nem otthon vár arra,hogy remélhetőleg nem lesz komoly baj.Egy esetleges bunkó orvos sem tarthat vissza senkit attól,hogy tegyen a saját gyerekéért és ne csak várja a csodát!A hétvége nem lehet kifogás semmire.
2013. okt. 27. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!