Most hogyan tovább, mit tegyek? Menekülni akarok!
Én hiszek az előző "életek"traumáiban,sztem valami szüléssel kapcsolatos rossz dolog történt veled akkor vagy még az anyukád pocijában vmi hasonló.Valószinűleg jobb lett volna ezt teherbe esés előtt "rendbehozni",már mikor rájöttél,hogy a gyerekvállalás nem normális érzéseket kelt benned,de talán még nincs késő.
Úgy gondolom a párodat mindenképp be kell avatnod az érzéseidbe, a szülőket jobb kihagyni,legyen ez a ti kettőtök megoldandó dolga.Biztos meg fog érteni és segíteni fog.Keressetek egy szakembert,nyugi nincs késő és fel fogsz lélegezni ha felszabadulsz a nyomasztó érzések és önvád alól.
sok sikert.20h.km
tegnapelőtt 20:40! Miért hibáztat a párod? Amiatt, h teherbe estél?
Mi imádjuk egymást a párommal, de néha mikor kiborulok úgy haza költöznék anyuhoz. De egy, ott el se férnék, kettő, vele tartassam el magam? Na az nem menne. Hamar elfogy a tartalék pénzem, és ha ez így lesz apa lesz itt velünk. Legalábbis ebben bízom.
Kedves kérdező! Te hogy vagy? Mi újság veled?
Üdv, A 2. hozzászóló vagyok, elnézésed kérem a stílusért, csak seperc alatt felkapom a vizet, ha egy csöppségről van szó (32 éves apuka vagyok).
Amikor a nejem terhes volt, alig várta midnig, hogy menjünk ultrahangra, hogy lássa a magzatunkat. Te pedig gyűlölöd a gyermeked...
Nejemmel beszélgettem és mondta, hogy igen, van ilyen, amit te érzed (szerencsére őt elkerülte), méghozzá nem is ritkán.
Azt tom javasolni, amit a többiek: keress fel egy orvost sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!