Most hogyan tovább, mit tegyek? Menekülni akarok!
Igen, ez tényleg nem normális.
Azt mondod, titkolod a család előtt. Én azt mondom ne tedd. Beszéld meg velük, ők tudnak segiteni rajtad elsősorban!
Hány éves vagy?
Ebben a történetben egyetlen nagyon nagy baj van. Mégpedig az, hogy a hasadban lévő baba ért, érez, tud mindent. Sajnos a mostani érzéseid, gondolataid meghatározzák az egész életét. Tudom, hogy ezért sokan le fognak pontozni, pedig ez a rideg valóság.
Szerintem nagyon sürgősen keress egy kiváló pszichiátert vagy pszichológust, aki segíteni fog kijönni ebből a szörnyű állapotból. Ne húzd az időt, ne várd a szülést ilyen lelki állapotban. Egyáltalán nem kell téged megvetni azért, ami történik veled, az viszont már megbocsájthatatlan felelőtlenség lenne, ha most nem lépnél tovább. Ez már magában nagy dolog, hogy ilyen reálisan látod a helyzetedet. Innen továbblépni viszont nem tudsz egyedül, ehhez szakszerű segítségre van szükséged. Nagyon sok remek szakember van az országban, aki ilyen és hasonló problémákra szakosodott. Gyorsan keress egyet és kérj mielőbb időpontot. Fel a fejjel!!!
Én szültem egy kislànyt,most 8 honapos,nagyon örülök neki,szeretem,de hazudnék ha azt mondanàm egyszerü vele....Ràadàsul most ujra terhes vagyok,védekezés ellenére is.Egyàltalàn nem terveztem babàt,sem késöbbre,sem mostanra.Mégis megfogom szülni.Pedig bennem volt hogy Istennem végre nö a gyerekem,hamarosan kicsit ujra több idöm lesz magamra.Erre tessék,ujabb baba.
Hidd el hamar megnönek,akkor meg azt fogod hiànyolni hogy màr nem olyan pici,nem lehet dédelgetni stb.
Szabadidöd meg lesz,ha van csalàdod)(nekem nincs)hétvégén ràbizod a pàrodra 1-2 oràra mig te elmész kozmetikushoz,vagy épp moziba.Hétköznap meg tudsz adni magadra.Amig a baba alszik,te addig zuhanyozhatsz hajadat rendbe teheted stb.
Ne a babàt okold emiatt!
Esetleg ha ennyire nagyon nem akarod akkor egy idö utàn beadhatod bölcsibe is.A szüléstöl meg felesleges félni,igyis ugyis ki fog bujni,ha màst nem csàszàrral...
Öngyilkossàgon ne gondolkodj,nem csak öngyilkos hanem gyilkos lennél...
De tényleg jo lenne egy pszichologust felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!