Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Menekülni akarok. Más is így...

Menekülni akarok. Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon csalódtam az itteni életemben, egyszerűen mindenki ellenem van, annak ellenére, hogy próbáltam kedves lenni az emberekkel, de lehet, hogy én vagyok a hibás. Nincsen családom, nincsen senkim. Kívülállónak érzem magam, és soha többé nem akarok itt élni, nem akarok tudni senkiről, akit korábban ismertem. A családom se érdekel, mindig csak ellenem vannak. Ez nem egy tinédzserkori lázadás, hanem egy 20 éves segélykiáltása. Ez normális dolog?
2010. jún. 9. 01:07
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. jún. 9. 01:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Volna kedved beszélgetni? Örülnék, ha írnál egy privát üzenetet...

28/N

2010. jún. 9. 06:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Eh, mindig megelőznek.

Bár nekem ne írj, mert nem akarom megélni a holnapot, és biztos nem válaszolok.

2010. jún. 9. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatom, mi nyomaszt titeket ennyire, milyen súlyos helyzetben vagytok, deeee... Biztosan AZ lenne a legjobb megoldás? Nem lehetne csak sarkon fordulnotok, otthagyni minden eddigi szir-szart, ha ennyire eltávolodtatok, akkor egyelőre a családot is, és teljesen másként intézni a dolgaitokat? Azért húszévesen még semmi sem jóvátehetetlen. Persze csak Ti tudjátok, mi nyomaszt ennyire, de tényleg nem akartok inkább változtatni a rossz dolgokon?
2010. jún. 9. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző!

Van egy pont ahonnan már csak felfelé vezet az út. Mi még nem értük el ezt a mélypontot, és amíg nem érjük el, addig ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak.

Ill. kevesebb kellemetlen adminisztrációval járna, ha mondjuk tényleg elmenekülnénk, mondjuk ki Afrikába, Indiába, hogy ott éljünk egy darabig, hogy idegenek közé kerülve új személyiséget formáljunk. Nekem speciel biztos, hogy hozna megoldást. De erre meg nincs keret, zsákutca van így, és nem konkrét probléma nyomaszt csak totálisan, mélységesen unom az életnek a monoton mozzanatait, hogy itt ülök a melóhelyen, és figyelem az órát, mire hazaérek dögfáradt vagyok, hétvége az egy fénypont, de elég kilátástaln úgy élni hogy folyamatosan a hétvégét várom. Szeretem a munkámat, de egy idő után minden unaémassá válik és egyre kevesebb a kitörési lehetőség.

2010. jún. 9. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De hát nem lesz ez így örökké. Most uncsi, oké, értelmetlennek tűnik, elhiszem, de ha elkezdenél apróságokkal változtatni, pl egy nyelvtanfolyam jobb munkát, több pénzt hozhat, nem azonnal, de nem is építheted fel a jövődet néhány nap alatt. Ez csak egy példa volt, nekem is volt ilyen "fáraszt az élet" korszakom, elmúlt! Egy ótvaras lakótelepi panelből belvárosi lakóparkba tudtam költözni, csak hát ehhez kemény munka is kellett. Nagyon keveseknek adott minden, a legtöbben megküzdöttek az előrelépésért. Ha hánysz a munkádtól, böngéssz hirdetéseket, nem tudom, de ugye Te is látod, hogy az életünk szólhat sokkal többről is..?
2010. jún. 9. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is ez a bajom legsuivesebben meghalnék:(
2010. jún. 9. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg dolgokat pozítivan látmi!!

A szüleiddel próbálj jóba lenni,hiszen letet,hogy csak féltenek....Keress új barátokat,akik megértenek.Ha nagyon magad alatt vagy csinálj valamit.Eljárhatnál valami foglalkozásra vagy kereshetnél valami hobbit.Pl.rajzolhatnál,írogathattnál,főzhetnél vagy valami,ami lekött.

Fiatal vagy élőted az élet!És 20 évesen is kijöhettnek rajtad még a kamasz lázadások,de,ha te úgy érzed ez több annál ha van rá lehetőséged beszélgess el valakivel.Add ki magadból a düht,ne tartsd magadban!Ha úgy érzed a szüleiddel is leülhetnél és elmondhatnád nekik,hogy te hogy érzel és hátha akkor meletted állnának!

2010. jún. 24. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!