Menekülni akarok. Más is így van ezzel?
Volna kedved beszélgetni? Örülnék, ha írnál egy privát üzenetet...
28/N
Eh, mindig megelőznek.
Bár nekem ne írj, mert nem akarom megélni a holnapot, és biztos nem válaszolok.
Előző!
Van egy pont ahonnan már csak felfelé vezet az út. Mi még nem értük el ezt a mélypontot, és amíg nem érjük el, addig ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak.
Ill. kevesebb kellemetlen adminisztrációval járna, ha mondjuk tényleg elmenekülnénk, mondjuk ki Afrikába, Indiába, hogy ott éljünk egy darabig, hogy idegenek közé kerülve új személyiséget formáljunk. Nekem speciel biztos, hogy hozna megoldást. De erre meg nincs keret, zsákutca van így, és nem konkrét probléma nyomaszt csak totálisan, mélységesen unom az életnek a monoton mozzanatait, hogy itt ülök a melóhelyen, és figyelem az órát, mire hazaérek dögfáradt vagyok, hétvége az egy fénypont, de elég kilátástaln úgy élni hogy folyamatosan a hétvégét várom. Szeretem a munkámat, de egy idő után minden unaémassá válik és egyre kevesebb a kitörési lehetőség.
Próbálj meg dolgokat pozítivan látmi!!
A szüleiddel próbálj jóba lenni,hiszen letet,hogy csak féltenek....Keress új barátokat,akik megértenek.Ha nagyon magad alatt vagy csinálj valamit.Eljárhatnál valami foglalkozásra vagy kereshetnél valami hobbit.Pl.rajzolhatnál,írogathattnál,főzhetnél vagy valami,ami lekött.
Fiatal vagy élőted az élet!És 20 évesen is kijöhettnek rajtad még a kamasz lázadások,de,ha te úgy érzed ez több annál ha van rá lehetőséged beszélgess el valakivel.Add ki magadból a düht,ne tartsd magadban!Ha úgy érzed a szüleiddel is leülhetnél és elmondhatnád nekik,hogy te hogy érzel és hátha akkor meletted állnának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!