Most hogyan tovább, mit tegyek? Menekülni akarok!
szia! Nem irigyellek Téged sem :(
én nagyon vágytam már egy babára, férjem még nem, ezért vártunk.egyszer azt mondta, hogy na most jöhet, pár óra múlva már terhes voltam !!!persze másnap mondta a férjecsém, hogy inkább mégis várjunk még pár hónapot... 2 hét múlva mikor teszteltünk, férjem volt a világ legboldogabb embere, én pedig beparáztam.De felfogtam, oké, baba itt van, elkezdtem a neten olvasgatni, felészülni rá.
Aztán kezdődött a kálváriánk, véreztem,kórházba kerültem, végig fekütem, megint véreztem, megint kórház, és így tovább a 9. hónapig :(
Most ott tartok, hogy próbálok nem gondolni arra, hogy terhes vagyok, mert akkor mindig arra gondolok, hogy én ezt már nem akarom :(
De tudom, hogy ha vége lesz ennek a borzasztó terhességnek, én leszek a legboldogabb anyuka!!!
ez egy annyira felfoghatatlan doog, és az ismeretlen ami előtt állunk nagyn ijesztő. Próbálj nem annyit gondolni rá, biztos nagyon fogd szeretni a babád!
Bocs, hoy hosszú lett :)
36 h kismami :)
Szia!
Nagyon sajnálom a babádat,menj el orvoshoz!nekem ORVOSI MŰHIBA miatt meghalt az egyetlen kisfiam,azóta teherbe sem tudok esni és bármit megadnék érte,hogy csak pár percre a karomban tarthassam!Pedig mi a férjemmel és az egész családom nagyon vártuk és szerettük őt és mégis el kellett őt temetnünk!Nem becsmérellek,de fordulj orvoshoz,mert ez egyikőtöknek sem jó!Én is csinos voltam de 25 kg-ot híztam a terhesség alatt,már sokan piszkáltak is,de annyira LESZARTAM,mert tudtam,hogy milyen csodás dolog az,ami történik velünk!Oxigénhiányos volt a drágám,gépeken élt,nem reagált semmire,csak amikor az inkubátorban simogattam és fogtam a csöpp kis kezét,a gép agytevékenységet mutatott,mert érezte,hogy én vagyok az anyukája és nagyon szeretem!!!!!!!!!
Gondold végig!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!