Most hogyan tovább, mit tegyek? Menekülni akarok!
Hát tudod nem akarlak megbántani, de nagy butaság azt tenni amit más akar- akár félelemből is. Azért nem vagy beteg mert igazából nem akarsz gyereket, inkább a gondolazaid meg az érzéseiddel van baj. Szóval érted? Nem tudom jobban mondani. Maga a tény nem baj, ha nem akarsz gyereket, de a lelkiállapotod ige. Mondjuk természetes, hogy aki nem akar, az csak rosszabbul lesz ha mégis terhes lesz.
Szerintem mindenképp keress fel egy orvost. És ha szültél akkor sem kötelező a férjeddel maradnod, mert ha ő akar gyereket te meg nem annyira akkor nem illetek egymáshoz. Tudom most ezért utálni fognak, de arra nem lehet alapozni egy gyerek életét, hogy lehet megszereti az anyja a szülőágyon. És ha nem? Akkor mi van, Szenved mindenki?
Köszönöm a válaszokat, tényleg! Nem is gondoltam hogy lesznek olyanok akik hasonlóan éreztek mint én. Sok elgondolkodtató dolgot írtatok, amiken egyébként már átrágtam magam csak az a baj hogy ez a probléma sajnos túl nőtt rajtam. Hiába fogom fel az eszemmel a dolgokat, az érzéseimen nem tudok úrrá lenni.
Az a kedves válaszoló aki ocsmány hangnemben szitkozódott, ráadásul jó nagy bugyutaságokat is mondott amikről szó sincs (18:09-es) az szerintem kiállította magáról a bizonyítványt... Nem értem egyeseknek mi baja van, nem tudja máshol kiélni az agresszióját?
Hú szegény! Nagyon sajnállak, rettenetes lehet neked! De gondolj csak bele, rettenetes lehet a babusnak is, hiszen érzi, hogy te nem akarod őt. Szerintem is keress fel egy pszichiátert és beszéld meg a férjeddel, a családoddal a problémádat. Nekem két gyerekem van, a 3-at várom és aggódom, hogy egészségesen megszülessen. Valóban sokkal kevesebb lesz a szabadidőd, de hidd el, egy baba kárpótolhat mindenért. És az alakodat visszanyerheted, csak tenned kell érte. És valóban működnek bölcsik, és ahogy írod, van családod, biztos szívesen foglalkoznak az aprósággal, segítenek a gondozásában.
Butaságot akkor követtél el, mikor a férjed megtartása érdekében vállaltad a babát. Szerintem ez az oka annak is, hogy most ellenérzéseid vannak. Beszéljétek meg és ne kövess el hülyeséget! Egy életre tönkretennéd minden családtagodat.
A durva hozzászólásokkal nem kell foglalkozni. Becsüllek az őszinteségedért, és próbáld sűrgősen megoldani ezt a problémát.
Menj pszichológushoz, segteni fog.Ne félj, nem kell,, hogy bármi kiderüljön, mondhatsz mást is, pl, hogy nehéz egyedül otthon lenned, bezárva érzed magad, és a doki segít. Ennyi, ennél nem kell többet mondani, ha nem akarsz. A doki meg nem mondhat senkinek semmit.
Bízz benne, hogy a szülés után változni fognak az érzéseid, ha már a kezedben fogod a kicsit, de jobb, ha addig is eljársz pszichológushoz. Pécsen tudok ajánlani egy nagyon jót.
Szia!
Először is nem tart örökké sem a terhesség sem a büdös pelenka cserék. Ha szép voltál a terhsség előtt is akkor biztos most is szép vagy, szabadságod lesz újra csak várnod kell rá egy ideig és a függetlenséged ... valójában volt neked ilyen, hiszen ha az ember egy férfival összeköti az életét akkor már nem is függetlnel igazán :-). Nem kell rögötn dokihoz rohanni állj a párod elé és legyél vele őszinte. Az én vélemyényem az, hogy te félsz, hogy most a baba miatt elveszíted az eddig figyelmet amit a párodtól és a családodtól kaptál. Ugyan már nem fog megállni a világ! :-) Lesz egy babád aki csak rád fog számítani, te leszel a példaképe és te leszel neki a leggyönyörűbb az egész világon. És hidd el idővel újra lesz szabadságod. Ne félj annyira a jövőtől, nem kell egyedül végig csinálnod, hiszen szerető emberek vesznek körül. Az öngyilkosságra meg ne is gondolj többet, az én apám az lett ahogy megszülettünk a tesómmal, a nővérem örökölte a hajlamot, már többször próbálkozott én csak a gondolatával... Érdeklődj édesanyádnál, hogy ő milyen érzésekkel várt téged, talán magad is megtalálod a kiutat, hiszen már elkezdtél a jobbulás útjára lépni. Nehéz tinikorom volt a hajlamaim miatt, de valahogy jobban imádtam élni ... nekd is azt kívánom, hogy találd meg azokat a dolgokat amik boldoggá tesznek. Mert valami nincs rendben a magánéletedben ez biztos. A baba számít rád, ő is szeret téged, a sors adott neked egy csodát, fedezd fel, hogy mekkora ajándék is ez. Hidd el sokan utálunk terhesnek lenni, azzal nincs is baj, én már pl. 36 hete nem sexeltem a párommal mert félti a babát! Pedig szép vagyok, és csinos (10kg plusz:-), mégse kellek neki így... ezt el kell fogadni. Viszont alig várom, hogy megszülessen a kislányunk és újra NŐ legyek, sex, csoki zabálás, néha egy kis koktél, lapos has, új frizura,... de elsősorban legyek csodás anya a gyermekem számára. Aztán ha nagyobb lesz rengeteg új dolog vár ránk, legyek a bizalmasa, a barátnője és olyan anya akihez mindig fordulhat ha gondja van és legyen biztonságban mellettem , mellettünk... boldog legyen. Próbálj kicsit tovább nézni mint az elkövetkező egy-két év, meglátod már nem lesznek ott a szürke felhők! Fel a fejjel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!