Nagyon el vagyok keseredve. Ma voltam UH-n.8 hetesen nincsen szívhang. Szerintem a doki, akinél eddig voltam, nem sokat konyított hozzá. Kinek van összehasonlítási adata?
Ma ezeket az adatokat kaptam: p.zsák átmérője: 17mm, Szikhólyag 4.5 mm, 3,5mm embriónak imponáló echo,
Ezek a méretek a 8 hetes állapothoz viszonyítva jók v. rosszak? Amúgy a doki azt mondta, hogy mát 11 hetes vagyok az aug. 10-től számítottan. mi az igazság? Előzmény, hogy barnáztm hétfő este óta és tegnap görcsölt a hasam is.
Én 42 éves vagyok. Nekem a prolaktin túl termelés miatt lökődött ki a 10 hetes magzat. Barátcserje kapszula 2 hónap alatt beállította. Ez a gyógynövény lerövíditette és görcsmentessé tette a ciklusomat is.:) Az előzőekben leírt vizsgálatokat végezték el nálam is, de korházban(a barátnőm belgyógyász), így nem kellett fizetnem érte, met amúgy Bp-en 30000-35000-be került volna. De voltunk genetikai vizsgálaton is a párommal az Istenhegyi Klinikán és az is 20.000 fölött volt.
3 vetélés után, most 15 hetes boldog kismama vagyok.
Várnod kell néhány hónapot, hogy megerősödjön a méhed, addig vizsgálatok és kezelés, ha kell. Nyugi Neked is sikerül majd! Üdv!
Szia! 21.30-as vagyok és mint írtam 4 vetélésem volt egymás után. Nagyon eggyütt érzek veled!!!
A lényeg egy olyan orvos, aki mindennel képbe van. Többen is tudunk jó orvost ajánlani neked. Sürgősen az összes vizsgálatot megcsináltatni (hormon, genetika, teljes vérkép+pajzsmirigy )nagyon fontos, mert valami nem jól működik nálad. És ne hagyd magad mind a három vizsgálatot kérd, hogy csinálják meg. Ha kiderűlt a probléma fogják kezelni és hidd el SIKERŰLNI fog. Én ehhez sos-sok szerncsét kívánok Neked és kérlek jelentkezz, amint az álmod valóra válik, mert valóra kell, hogy váljon segítséggel!!
Sziasztok!
nagyon köszönöm a sok-sok segítséget!TI igazán olyan édesek vagytok, mintha csak a legjobb brátnők lennénk! Megfogadom a tanácsotokat és azonnal belekezdek a vizsgálatok lefolytatásába. Már 14.00 órakor kint voltam a kórházból. Most egy kicsit megkönnyebbültnek érzem magam, hogy újra kezdhetem........... Jelentkezni fogok, amint van eredmény! Nektek pedig sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!