Nagyon el vagyok keseredve. Ma voltam UH-n.8 hetesen nincsen szívhang. Szerintem a doki, akinél eddig voltam, nem sokat konyított hozzá. Kinek van összehasonlítási adata?
Ma ezeket az adatokat kaptam: p.zsák átmérője: 17mm, Szikhólyag 4.5 mm, 3,5mm embriónak imponáló echo,
Ezek a méretek a 8 hetes állapothoz viszonyítva jók v. rosszak? Amúgy a doki azt mondta, hogy mát 11 hetes vagyok az aug. 10-től számítottan. mi az igazság? Előzmény, hogy barnáztm hétfő este óta és tegnap görcsölt a hasam is.
Szia! tudsz már valamit?
Ne aggódj, még ne add fel!!
De, ha a legrosszabb bekövetkezne, tudd, hogy: van tovább.
Három vetélésem volt már. A 3.-nál azt hittem, vége mindennek. Most boldog kismama vagyok.
Írd meg, hogy vagy!
A legjobbakat!
A barnázás sem jelenti mindig a legrosszabbat!
Nálam elég későn derült ki a terhesség, mivel én is barnáztam. Mivel azt hittem, hogy a mensi jött meg nem is vettem tesztet.
Sziasztok!
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra és a picurkátokra. Nekem megint nem sikerült.Holnap reggel 7kor van jelenésem a kórházban... Ha még van esély, megpróbáljuk, de már nagyon félek!mindenkinek boldog babavárást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!