Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon el vagyok keseredve....

Nagyon el vagyok keseredve. Ma voltam UH-n.8 hetesen nincsen szívhang. Szerintem a doki, akinél eddig voltam, nem sokat konyított hozzá. Kinek van összehasonlítási adata?

Figyelt kérdés

Ma ezeket az adatokat kaptam: p.zsák átmérője: 17mm, Szikhólyag 4.5 mm, 3,5mm embriónak imponáló echo,

Ezek a méretek a 8 hetes állapothoz viszonyítva jók v. rosszak? Amúgy a doki azt mondta, hogy mát 11 hetes vagyok az aug. 10-től számítottan. mi az igazság? Előzmény, hogy barnáztm hétfő este óta és tegnap görcsölt a hasam is.

2009. okt. 29. 14:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia! tudsz már valamit?

Ne aggódj, még ne add fel!!

De, ha a legrosszabb bekövetkezne, tudd, hogy: van tovább.

Három vetélésem volt már. A 3.-nál azt hittem, vége mindennek. Most boldog kismama vagyok.

Írd meg, hogy vagy!

A legjobbakat!

2009. nov. 1. 19:02
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt ennyi idős terhesen szívhangom, és elmentem másik dokihoz rá4 napra, aki azt mondta minden rendben, volt szívhang. Másik géppel nézta ő és azt mondta gépek között is van különbség!Írd meg légyszi mi lett!Nagyon szorítok!
2009. nov. 1. 19:20
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

A barnázás sem jelenti mindig a legrosszabbat!

Nálam elég későn derült ki a terhesség, mivel én is barnáztam. Mivel azt hittem, hogy a mensi jött meg nem is vettem tesztet.

2009. nov. 1. 20:05
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szíven döfött,ami veled történik most és ezért leírom megnyugtatás képpen, hogy a második terhességem első trimeszterét végig barnáztam és normálisan fejlődött a baba. Volt elötte 4 vetélésem és a sokadik orvos után megtaláltam az igazit. Alapos kivizsgálás hormonok-genetikai vizsgálat, teljes vérkép,laparoszkopos műtét és kiderűlt nem a természet válogat, hanem komoly rumli volt méhen belül+ genetika hiba. Mindent rendbe tett ez a doki és most boldog kismama vagyok. Ezt kívánom neked is és nagyon-nagyon szorítok, hogy találjanak szívhangot a babának. Sok szerencsét!
2009. nov. 1. 21:30
 25/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és az aggódást. holnap megyek a 3. dokihoz. Mindenképpen jelentkezem.
2009. nov. 1. 21:53
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős korban már látszik a szív dobogása az UH-n. Én is 7-8 hetesen barnáztam, a doki azonnal meg is nézett és rendben talált mindent. Ha a hasad is görcsölt sajnos nem sok jót jelent. Keresd fel a kórházat azonnal!
2009. nov. 2. 08:05
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na....?

2009. nov. 2. 10:30
 28/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra és a picurkátokra. Nekem megint nem sikerült.Holnap reggel 7kor van jelenésem a kórházban... Ha még van esély, megpróbáljuk, de már nagyon félek!mindenkinek boldog babavárást kívánok!!

2009. nov. 2. 12:22
 29/44 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!:-(( Sok-sok lelkierőt nektek! Vigyázz magadra!
2009. nov. 2. 12:28
 30/44 anonim ***** válasza:
:( Kitarást, és sok-sok erőt kívánok!A későbbiekben pedig sok babát:)
2009. nov. 2. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!