Nagyon el vagyok keseredve. Ma voltam UH-n.8 hetesen nincsen szívhang. Szerintem a doki, akinél eddig voltam, nem sokat konyított hozzá. Kinek van összehasonlítási adata?
Ma ezeket az adatokat kaptam: p.zsák átmérője: 17mm, Szikhólyag 4.5 mm, 3,5mm embriónak imponáló echo,
Ezek a méretek a 8 hetes állapothoz viszonyítva jók v. rosszak? Amúgy a doki azt mondta, hogy mát 11 hetes vagyok az aug. 10-től számítottan. mi az igazság? Előzmény, hogy barnáztm hétfő este óta és tegnap görcsölt a hasam is.
1. vagyok.
Ha már valamikor volt szívhang, most meg nincs, akkor valószínűleg elhalt. És 6 hetes koránál megállt a fejlődésben, vagy max 7 hetesen, mert a 17mm-es petezsák még nagyon kicsi... Ekkor már 40 fölött kéne lennie.
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Vannak csodák!!
off.: azt nem tudom, hogy az első válaszban, mi rosszat írtam, miért kellett lepontozni, de 100%-ig igaza van benne, sajnálom, akinek nem tetszett valaki.
Én is vetéltem már el, tudom, mit beszélek, tudom, milyen a barnázás, meg amikor nem múlik, meg amikor nem fejlődik, meg amikor összesik a petezsák...
Semmi ok pánikra!
Valószínűleg később volt a peteérésed, nekem ezek az adatok a 6.héten voltak.Ugyanígy voltam én is, elszámolták a heteket(ill.késöbb volt a megtermékenyülés), minden egyes ultrahangon kevesebbnek mondták,még most a 19.hetin is.És már én sem tudom, hogy hány hetes is vagyok :(
Egyelőre ne idegeskedj, mert azzal csak rosszabb lesz, a fejleményeket meg kérünk írd meg :)
Ciklushossz mínusz 14 nap. Elvileg.
De az sajnos nem túl jó, hpgy többféle méretű petezsák volt már, és egyre kissebb, meg az sem, hogy barnáztál... :((
Szia!
Én is megjártam a hadak útját alz elején, egy idióta doki miatt.
6. hetesen voltam először UH-n, akkor csak petezsákot látott, ami 20 mm-es volt, embriót nem látott. Ekkor hozta rám az első frászt a doki.
8. hetesen: 33x17 mm-es petezsák, benne 20 mm-es embrió, szívhang nincs!
Közölte, lehet hogy ez missed ab (spontán vetélés). Készüljek a műszeres befejezésre!
3 nap múlva jutottam el egy másik SZTK-ba, a megyei kórházba. Ott nagyon rendes volt az UH-s asszisztens, először ő nézte meg, hogy mi a helyzet. Aztán egyszer csak bekapcsolta nekem a nagy kivetítőt, amin először csak egy kis pulzáló valamit láttam. Utána jött a hang is. Én meg csak bőgtem.
Ja, a papíromra azt írta: 10 hetes terhes, CRL 26 mm! Magyarán a babám a 3 nap alatt nőtt 6 mm-t, és 2 hetet!!!
És az a másik doki meg el akarta vetetni! Na mindegy. Szóval most már 21 heteskék vagyunk, és mozgolódunk. :)
Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy soha nem szabad feladni. Én végigbőgtem azt a 3 napot, az egész családot kikészítettem. A férjem tartotta bennem a leket, és ő fogta végig a kezem az UH-n is (ahol falfehér voltam, és remegtem, mint egy nyárfalevél).
Első babám, és elmúltam már 30.
Neked kitartást, és remélem jól végződik a te helyzeted is!
Szerintem menj el még ma dokihoz,ez a bizonytalanság a legrosszabb Neked és a babádnak is.Nem értek hozzá,de sztem ha még ilyen picin elhalt volna már egyre erősebben görcsölnél,véreznél,lökné ki a szervezeted..a gyógyszerek ellenére.Az orvos mit mondott,szerinte mi történik?Várja a szívhangot vagy úgy gondolja,h.elhalt?
Mindenképp mihamarabb tedd tisztába,sztem,ezzel a bizonytalansággal nem lehet még egy hetet sem együttélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!