Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon el vagyok keseredve....

Nagyon el vagyok keseredve. Ma voltam UH-n.8 hetesen nincsen szívhang. Szerintem a doki, akinél eddig voltam, nem sokat konyított hozzá. Kinek van összehasonlítási adata?

Figyelt kérdés

Ma ezeket az adatokat kaptam: p.zsák átmérője: 17mm, Szikhólyag 4.5 mm, 3,5mm embriónak imponáló echo,

Ezek a méretek a 8 hetes állapothoz viszonyítva jók v. rosszak? Amúgy a doki azt mondta, hogy mát 11 hetes vagyok az aug. 10-től számítottan. mi az igazság? Előzmény, hogy barnáztm hétfő este óta és tegnap görcsölt a hasam is.

2009. okt. 29. 14:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de sajnálom!! Át tudom érezni a bánatod, három babát vesztettem el én is :(. Most pedig már 22 hetes vagyok egy pici lánnyal. Menj el a Fülöp Vilmoshoz, egy zseni és szine csak ilyen esetekkel foglalkozik..nélküle az én picim sem rugdoskodna már odabent. Szólj ha szükséged van az elérhetőségeire. Fel a fejjel..ne add fel. Tudom mennyire fáj..de a következő sikerülni fog :)!!
2009. nov. 2. 12:46
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
:(( Fel a fejjel, itt eggyel előttem máris van egy kis reménysugár! :) Sok sikert és várunk vissza a "terhesség" rovatba!!!!!!!:))
2009. nov. 2. 14:41
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom, ami történt! De ne add fel. Nekem ugyan csak 1x volt missed ab-om, de tudom milyen szörnyű érzés:( Nálunk decemberben volt ez a szörnyű dolog, 1 mensit vártunk, és februárban már nem jött meg, pozitívat teszteltem. Semmi baj nem volt a terhességem alatt, 3 hete született meg a kisfiam. Hidd el nektek is sikerülni fog!!!! Nagyon drukkolok hogy minél hamarabb összejöjjön! Feladni sosem szabad!
2009. nov. 2. 15:08
 34/44 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom...Tudom most mit érzel.Mi is igy jártunk tavaj decemberben.Sajnos nem volt szivhangja a babának még 7 hetesen sem.Müszeresen fejezték be a terhességemet.2 honapot vártunk és márciusban már baba volt a pocimban.Rögtön orvoshoz mentem,akitöl Duphasont kaptam amit a 12.hétig szedni kellett...Szoritok értetek.37 km
2009. nov. 2. 17:14
 35/44 anonim ***** válasza:
74%

Én is nagyon sajnálom. Nekem decemberben volt missed ab-om, 12 hetesen kapartak, májusban már pozi volt a teszt. Ne add fel. Hány éves vagy? Hanyadik vetélésed volt?

Kitartást és ne sírj :S

27 hetes kismami

2009. nov. 2. 18:42
 36/44 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó Válaszoló!

Megpróbálok megnyugodni, köszi mindenkinek. 39 éves vagyok és volt tavaly egy molaterhességem és idén ez a 2. missed ab. Mit tehetek, hogy megelőzzem a köv. vetélést? Van valamilyen szer , amit már el lehet kezdeni szedni a holnapi műtét után?

Várom válaszotokat! Nem adom fel, sőt, most úgy érzem, hogy sokkal jobban akarom, mint korábban, hogy sikerüljön. Stresszelni nem fogok, de mindent megteszek, hogy legközelebb menjen minden.

Mikortól lehet a cickafarkteát és a palástfű teát inni? Meg melyik mire jó? Fólsavat is lekezdjem szedni egyből? Én mindent beszedek, ami jó, csak rendben legyen a köv. terhességem. Még jelentkezem! Nektek nagyon szorítok és minden jót kívánok! Van valaki Veszprém megyéből köztetek?

2009. nov. 2. 19:29
 37/44 anonim ***** válasza:

Csak most olvastam a kérdést.Annyira sajnálom:'(

Nem olvastam végig mindent,de elevitet,vagy gravidat,vagy valami terhes vitamint is elkezdhetsz szedni.

Pár cikk gyógyteákról:

[link]

Mégegyszer részvétem:(

Ada és Abigél:)

2009. nov. 2. 20:10
 38/44 anonim ***** válasza:

Ajánlom a propolisz tinktúrát is, új életre kelti a szervezeted.

Nagyon sajnálom a babádat. :-(

2009. nov. 2. 20:35
 39/44 anonim ***** válasza:

VIZSGÁLATON VOLTÁL MÁR? SZERINTEM BIZTOS NEM OKÉ VALAMI!

NEKEM A PAJZSMIRIGY ALULMŰKÖDÉS MIATT VOLT VETÉLÉS.

Menj el endrokrinológushoz, mert ez már habituális vetélés. Nekem is ez volt.Nézesd meg a nemi hormonjaid és a pajzsmirigy hormonjaid.Esetleg a férjeddel való összeférhetetlenséget is érdemes lenne megnézetni.Az endrokrinológus egyéb vizsgálatot is javasol majd. Ha gondolod írj privit, szívesen válaszolok , ha van kérdésed, vagy tudok segíteni!

Nekem miután rendberakták a pajzsmirigyem 3 hónap múlva pozitív lett a teszt, most már 34 hetes vagyok.

Fel a fejjel, légy erős, ne addd fel!

2009. nov. 2. 21:07
 40/44 anonim ***** válasza:

Már írtam neked, de látom, hogy nagyon akarod, és ez jó is, és mivel Veszprém megyéből származom, bár már nem ott élek, de azt javaslom, menj el a Padmaházba Veszprémbe. Én is 1 vetélés után, és mély depivel mentem, és 4 hónap múlva itt van a picim a pocakban!

Méregtelenítettem, nekem is a pajzsmirigyemet rakták rendbe, ételallergiát fedeztek fel, stb! Nagyon hasznos, de mindenképp orvosi vizsgálattal is egybekötve! (orvos: trombózishajlam, cukor, inzulin, TSH- pajzsmirigy, peteérés után 1 héttel progeszteronszint nézés vérből, prolaktinszint, kortizol-mellékvesehormon) Én ezeket nézettem, aztán mentem a Padmába, és minden kerek lett, letisztult bennem!

Rá kell szánni egy összeget az biztos, de megéri!!

10 hetes kismama

2009. nov. 2. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!