Nagyon el vagyok keseredve. Ma voltam UH-n.8 hetesen nincsen szívhang. Szerintem a doki, akinél eddig voltam, nem sokat konyított hozzá. Kinek van összehasonlítási adata?
Ma ezeket az adatokat kaptam: p.zsák átmérője: 17mm, Szikhólyag 4.5 mm, 3,5mm embriónak imponáló echo,
Ezek a méretek a 8 hetes állapothoz viszonyítva jók v. rosszak? Amúgy a doki azt mondta, hogy mát 11 hetes vagyok az aug. 10-től számítottan. mi az igazság? Előzmény, hogy barnáztm hétfő este óta és tegnap görcsölt a hasam is.
Ezek az adatok egy 6 hetes baba adatainak felelnek meg, többnek nem. De annak viszont jók, és nem kell még, hogy szívhang legyen!
Vagy később fogant, vagy nem fejlődik jól.
Nem tudod mikor volt peteérésed? Mert az, hogy mensi szerint 11 hetes lennél, az egy dolog, a peteérés lenne a lényeg!
Az ezelőtti UH-on mi volt az eredmény?
Szia!
huhh most nagyon nehezet kérdeztél, tudod-e? Mert az eszem azt mondja, hogy "gáz van" , de leírni meg irtó rossz...:((( De ugye mégy kontrollra 3-4 nap múlva??
Szia! Én 7+4 naposan voltam először uh. A doki mondta, hogy látszik, hogy fejlődik, de menjek vissza majd két hét múlva. Rákérdeztem, hogy a szívecskéje pulzál e? Szerintem nem akart rámijeszteni, és csak annyit mondott, hogy majd két hét múlva. Most már tudom, hogy akkor még nem látott pulzálást. Én meg a fogantatás időpontját tudtam biztosra, mert majdnem egy héttel később volt abban a ciklusban peteérésem, szóval tudtam biztosra, hogy mi egy picit el vagyunk maradva.
Lényeg a lényeg: két hét múlva már pulzált a kis szíve, és azóta is minden oké velünk.
Nekem Nálad inkább a görcs és a barnázás nem fér bele. Szerintem előszöris nyugi, aztán pedig minél hamarabb keress fel egy másik orvost. Én a helyedben nem várnék sokat, már csak a magad megnyugtatása miatt is menj el egy másik orvoshoz.
Sok jót kívánok és írj majd, hogy hogy vagytok.
Üdv: 18 hetes km
A 18 hetes km vagyok.
Szegénykém........először is nyugi.
Bármi is van, nagyon fontos, hogy most pozitívan lásd a dolgokat. Tudom, hogy ezt mondani könnyű, de hidd el, hogy nagy hatalma van annak, ha nem a rosszra gondolsz. Beszélj a babádhoz, és próbálj lenyugodni.
Lényegtelen az, hogy hanyadik orvoson vagy túl, menj addig amíg biztosat nem tudsz.
Nem maradhatsz kétségek között, hogy az egyik ezt mondja, a másik meg az ellenkezőjét. A görcsölés és a barnázás meg megintcsak nem jó, és valószínűleg kapnál rá bogyót,ami segítene.
Én nem várnék a helyedben.
Nekem is volt pici problémám még az elején, és az orvosom épp szabin volt. Neten rákerestem a területen lévő magánrendelésekre felhívtam az egyiket, és még aznap este fogadtak. Szerencsére nem volt baj, de ilyenkor nem számít a pénz, és már aznap este nyugodtan aludhattam.
Nézesd meg magad mielőbb és írj......izgulok, szurkolok érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!