35 év feletti kismamák akik az első babájukat várják, mennyien lehetünk itt?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék kinek milyen a terhessége,ki hogy viseli.Én 11 hetes vagyok,hál istennek nem sok tünetem van,a hányinger elkerült.Viszont mostanában idegbajos vagyok,szegény párom nem irigylem mindenért rászólok pedig nem akarom:-((ÉS még most jönnek agenetikai vizsgálatok,amik miatt már előre aggódom....2009. okt. 27. 17:54
11/19 anonim válasza:
(39 é.vagyok)Mindenhol csinálják.Nem értem a védőnőt!Nekem a barátnőm 30 éves mégis megcsináltatta.Mit veszítesz ha megcsinálod?15000forintot?
12/19 anonim válasza:
A 42 éves vagyok. Azért nem csináltatom meg, mert akármilyen volna is az eredmény, nem akarnék abortuszt. Inkább nem foglalkozom vele. Persze, hogy én is egészséges kisbabát szeretnék, de bízok abban, hogy megadatik. Ja, és később is történhet tragédia. De ez az én véleményem, és akit megnyugtat a jó eredmény, az inkább csináltassa meg!
13/19 anonim válasza:
Így igaz mindenki maga dönti el.Engem megnyugtat ha azt mondják ,hogy egészséges.Én azt gondolom az sem jobb ha szüléskor derül ki,hogy a baba nem egészséges.
14/19 anonim válasza:
Szerintem csináltasd meg.Ha az ember nem gondol rá attól még ott a baj és sajnos születhet olyan rendellenességgel is ami az élettel összeegyeztethetetlen, és annál nagyobb fájdalom nincs egy anyának!Sajnos nálunk ez történt a családban.A strucc politika nem old meg semmit.Nem részletezem a mi esetünket mert nem szeretnék senkit megijeszteni.Nem hobbiból vezették be a genetikai vizsgálatot!!
15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem megcsináltatom,Tudtok abban segiteni hogy ki ad erre beutalót?Vagy hogy müködik?Nov.5.én kell mennem terhes gondozásra,és a védőnőhöz,akkor 12+3 hetes leszek.A doki add erről felvilágositást?
2009. okt. 29. 15:57
16/19 anonim válasza:
Nekem a 12.héten mindenképp kellett mennem a genetikára(35 felett)és ott mondták,hogy melyik teszt van és,hogy kérhetem.A genetikán elmondják a lehetőségeket.Oda te is most mész ha minden igaz,ugye?
17/19 A kérdező kommentje:
Hát gondolom,majd csütörtökön megyek a terhesgondozásra,és a 12.heti ultrahangra,akkor remélem tájékoztatnak majd ezekről a dolgokról.
2009. okt. 30. 11:52
18/19 anonim válasza:
NIncs beutaló tekintettel arra hogy fizetős.
A dokim nálam rámbízta (36 éves vagyok), de úgy voltam vele mint a 42 éves kismama. Nem abortálnám a gyermekemet és ezen a vizsgálaton - ami valóban teljesen veszélytelen - igazából egyfajta rizikófaktormérés történik, nem 100%os biztonsággal.
19/19 anonim válasza:
Igen nem 100% de mégis azért elég megbízható és a gyerek sem kerül veszélybe.Az integrált teszt nem okoz vetélést!És mégis mi a veszteség ha megcsináltatod?15-20 ezer forint?Nekem fontos volt a teszt,de igaz,hogy ezt mindenki maga dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!