Akik nem az első babájukat várják! Hányadik hétre született a picitek és hogyan indult meg a szülés? És hány óra alatt jött világra a baba?
született...
ebből húsz perc volt a kitolás. természetes szülés volt fájdalomcsillapitás és beöntés nélkül debreceni klinikán.
Nagyfiam: 3 nappal kiírás után, elfolyt a magzatvíz, 12 óra
Lányom: 2 nappal kiírás előtt, fájásokkal, 6 óra
Kicsifiam: 1 nappal kiírás után, elfolyt a magzatvíz,4.5 óra
lányom:
előző nap ablakot pucoltam és nagytakarítottam... aznap töltöttük a 37. hetet.
2370 gr és 49 cm. spontán indult, egyből rendszeres 5 perces fájásokkal éjjel 11kor. ez ment reggelig. 8kor elment a magzatvíz (1 ujjnyi voltam) és 10.40kor megvolt a baba. kb utolsó 30-40 perc volt a kitolás. nem repedtem, nem vágtak.
fiam:
39. hetet töltöttük aznap (már nagyon elegem volt és megbeszéltem vele előző este, hogy ez szép dátum lenne szülinapnak - bejött)
3900 gr és 55 cm. hajnal egy óra felé éreztem hogy mintha görcsölnék, de azt hittem hogy csak jóslók, 6 óra körül kezdtek durvulni, indulást vezényeltem, 8kor értünk be a kh-ba, már 4 ujjnyi voltam, 8.45kor megvolt a fiam, ebből kb 10-15 perces kitolással. nem vágtak, nem repedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!