Második babájukat váró kismamák! Lett valami problémátok abból, hogy az első gyerkőcöt sokat emelgettétek, kevesebbet tudtatok pihenni?
Semmi...Nekem a gyerekek között 24 hónap van.
A lányomat lazán kellett emelgetnem,babusgatni míg a fiam a pocakban volt.
Ez természetes dolog.Ha nem vagy veszélyeztetett akkor semmi gond nem lesz.
nekem megtiltotta a doki 8 hetes vagyok, es pecsetelgettem.
viszont en nem kicsit emelgettem, allandoan a nyakamban logott, ugy mentunk setalni, bevasarolni, stb
fajt is ugy 200 meter utan a pocakom
most rakosgatom kadbol ki, hintaba be, stb, ez nem gond, remelem, csak az allando cipeles problema
ellenpontkent nekem mindig ottvan, hogy anyukamnak 26 hetesen "ment el" (meg kellett szulnie :((" a babaja, mert megemelt egy 15 kilós varrógépet, és atvitte a masik szobaba
szóval en probalok ovatos lenni
de nyilvan nem megy, hogy sose emeljuk fel oket..
Remélem nekem sem lesz bajom. Sajnos segítségem nekem sincs, az egész napot egyedül csinálom végig. Szerencsére a kisfiam egy angyal.:)
Mostanában azért fájogat a hasam, de nem biztos, hogy az emelgetéstől.
4 évesem és 2 évesem van, plusz 38 hetes pocakom.
Anno a fiamat emelgettem mindig mikor a lányommal terhes voltam, semmi se történt, csak annyi hogy 37 héttől 2100ra nyitva voltam, de ettől se szültem meg hamarabb...
Most emelgetem a lányomat (aki nagyobb súlyú jóval mint a tesója volt ennyi idősen) mert nagyon anyás stb. és semmi jele hogy előbb szülnék vagy görcsölnék vagy akármi...
nekem sincs segítségem, de szerencsére semmi baj sincs így se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!