Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 éves vagyok és terhes. Mit...

16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(

(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)

2013. júl. 8. 19:00
 161/182 anonim ***** válasza:
8%
154 es ! Én csinosabb lettem szülés után, mint előtte. Torna kérdése. Mit hordasz itt össze? Tipikusan az a "szültem, jogom van tramplinak lenni" vagy! Mit rémísztgeted a testével, ami persze, hogy fontos ebben a korban. Mi lett a babával kérdező? Nem baj, ha elvetetted. Biztosan olyan rossz kapcsolatban lennétek, mint te az anyukáddal.....
2013. szept. 20. 10:08
 162/182 anonim ***** válasza:
...
2014. febr. 15. 13:08
 163/182 Vad-Ász ***** válasza:
0%

Akkor hogy döntöttetek?

-elvetettétek ?

vagy

-megtartsátok ?

2014. febr. 15. 13:18
 164/182 A kérdező kommentje:
elvetettem:) azért is emeltem ki a kérdést, hogy leirjam
2014. febr. 15. 13:20
 165/182 anonim ***** válasza:
100%

154/157-es vagyok.

Kívánom, hogy a lelki részén hamar túl legyél, és remélem, ezek után már nagyon figyelsz majd a védekezésre!

2014. febr. 15. 14:11
 166/182 anonim ***** válasza:
45%
elég gáz,hogy még mosoly jelet is tettél utána,hogy megöletted a gyereked,szééép...
2014. febr. 15. 14:31
 167/182 anonim ***** válasza:
75%
Nagyjából végigolvastam az egész sztorit. Nem is azon akadtam ki, hogy elveteti a babát a kérdező, mert én is azt mondanám, hogy 16 évesen ne szüljön gyermeket. De! A hozzáállása bicskanyitogató volt. Még vár azzal, hogy orvoshoz menjen, mert éppen beteg. Most épp el kellett utazni, majd a jövő héten talán elmegy az orvoshoz. Végül az utolsó pillanatban vetette el. Na, nem az én magzatom volt, de azt gondolom, hogy ha már az abortusz mellett döntünk, legyünk már humánusabbak!! Intézzük el a lehető legkorábban, arra gondolva, hogy talán nem okozunk akkora fájdalmat pöttöm magzatunknak. De a kérdező hozzáállása felháborító volt! És a végén az a :) jel! Akkor lett hányingerem. Ezen mosolyogni, hogy elvetetett egy gyermeket!? Szégyen, úgy ahogy van! Megérdemlik egymást a koton-letépő barátjával együtt...
2014. febr. 15. 15:08
 168/182 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó valaszadó szépen megfogalmazta.
2014. febr. 15. 21:06
 169/182 anonim ***** válasza:
14%
És még vigyorog is hozzá... Akkor is ilyen szépen mosolyogtál, amikor a felfeküdtél a műtőasztalra? Élvezted?
2014. febr. 15. 22:21
 170/182 anonim ***** válasza:
33%
már csak azt árulja el vki, h miért kell kiemelni egy kérdést ahhoz, h leírja? Akik eddig követték a sztorit azoknak úgyis előre kerül a kérdés, akik meg nem, azoknak meg minek az orrára kötni?
2014. febr. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!