16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(
(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)
Én vagyok az, akit lehúztak jópáran, mert leírtam, hogy 12 hetesen már érezheted, hogy rugdos. Nos, az iskolapadból már rég kiszálltam, két gyerekem van, és mindkettőt éreztem már a 12. hétben...
Kérdező, beszéltél már azóta valakivel a virtuális valóságodon kívül?????
104 hozzászóló teljesen igazad van, mert én is így voltam, és vagyok most is, nagyon korán észre vettem a mozgást!
Aki összekeveri a magzatmozgást, a bélmozgással az nem komplett, mert teljesen más!!
Szóval egyet értek veled!
Kérdező, nekem egyre gyanúsabb, hogy kamuzik:(
Igen voltam, mostmar sajnos 100%ban biztos, hogy terhes vagyok. Meg nem talatam ki, hogyan kozlom otthon, ezert megbeszeltem a nogyogyasszal, hogy holnap anyukammal megint bemegyek es segit elmondani.
Kedves utolso, elmondanad miert? Miert kamuznek egy ilyen nagy dolgot? Lenne jobb dolgom is elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!