16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(
(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)
Nincs sok időm, csak gyorsan jelezném, hogy rendben vagyok, nagyjából úgy néz ki, hogy a helyzet kezd megoldódni, nemsokára megyek abortusztra(beszéltem a nőgyógyásszal, anyukámmal, barátommal, voltam vérvételen és sok vizsgálaton). Még benne vagyok a 12 hétben. (10 hetes vagyok)
Kedves #135-ös és a többi hasonló válaszadó: erre nem vagyok kíváncsi, a válaszod semmilyen pontból nem nevezhető hasznosnak, ŐSZINTÉN kívánom, hogy se veled se mással ne forduljon elő hasonló, mert nem elég, hogy ez egy hatalmas teher, még a neten is jönnek az utálkozó üzenetek (kaptam nem egyet) ami még rátesz egy lapáttal az ember lelkiállapotára. De gratulálok folytassátok csak, hisz ezzel mindent elértek ugyebár, segítetek, hogy még akkor is rosszul érezzem magam, ha épp a számítógép előtt ülök. GRATULÁLOK.
Kedves kérdező.135-ös vagyok.
Védekezni kellene ha szexelsz nem itt rinyálni 16 évesen terhesen.(az pont lényegtelen,hogy olyan "pasid" van aki felcsinál 1. alkalommal és ennyire felelőtlen)Mindenhez 2 ember kell.AZt meg el nem hiszem,hogy nem vetted észre..ugyan már.Oda sem néztél nem???Becsuktad a szemedet.
Szerencsére velem ilyen nem fordul elő mert nem egy taknyos 16 éves felelőtlen barátom/párom van.
Nekem is lányom van(9 hónapos) és ha 1x ilyennel állítana haza,2 nagy pofon kíséretében mennénk a "barátjához".
Remélem ő sosem lesz ilyen felelőtlen.
Üdv mindenkinek,le lehet pontozni.
Kedves #135-ös. Nem, nem vettem észre, nem nem néztem oda, mivel akkor veszítettem el a szüzességem!! Kismillió dologra figyeltem (fáj, nem fáj, mit csináljak, mit ne tegyek közben stb.) és közben eszembe se jutott nézni, hogy mit ügyködik ott lent. Az egész egy mozdulat volt, ő kicsúszott belőlem én meg vártam, hogy visszarakja, közben pedig ismétlen, nem, nem néztem.
"Védekezni kellene ha szexelsz nem itt rinyálni 16 évesen terhesen."
Mint a leírásban is írtam VÉDEKEZTÜNK és én gondoltam VÉDEKEZÉSRE, úgyhogy ez ennyi. Másrészről pedig. Nem rinyálok. Senki nem kérte, hogy negatív kommenteket írj, ha valami nem tetszik és segíteni se tudsz, akkor nem kell hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!