16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(
(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)
Jaj hagyjátok már ezt abba, a kérdező már döntött az abortusz mellett, semmi értelme ilyenekkel sokkolni. Igen, így néznek ki a magzatok, de attól, hogy ilyeneket nézeget a kérdező, attól senkinek nem lesz jobb!
Én nagyon nem pártolom az abortuszt, de úgy gondolom, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor az a kisebbik rossz. És ez most pont olyan. Ha a kérdező igazat mond, akkor még csak felelőtlennek sem lehet őt nevezni, mert gondoskodtak a védekezésről, legalábbis ő így tudta. Aki egy felelőtlen szar alak, az a kérdező barátja. Azért arra kiváncsi lennék, hogy mit szólt a "pasi" hogy a kis akciójával mit művelt a barátnőjével.
Én sem értem, miért kell lesokkolni szegényt!
Én átéltem mindkét dolgot (abortusz/szülés), és azt mondom, igenis jól döntött ebben a helyzetben!!
Nem tudom, aki ennyire abortusz ellenes, az szült már? Mert igenis sokkal jobban megviseli a nő testét, mint az abortusz! Nem értem miért kellene megszülnie, ha nem szeretné. Hogy másnak jó legyen, ő meg tegye tönkre a szervezetét ilyen fiatalon???
És annak a kis embriónak még nincs éntudata, ne próbáljatok ezzel manipulálni!
Kedves Kérdező! Hogy vagy?
154-es vagyok!
Kedves 155! Igenis, nem lesz már olyan a tested, mint előtte! Én tudom, hogy megérte a fájdalom, és szenvedés, mert Anya lettem, és a fiam kárpótol mindenért!
De a kérdező nem szeretne anya lenni!!! Akkor miért tegye ki magát mindennek!
És mivel nekem is volt abortuszom sajnos, ezért tudom, hogy vannak élethelyzetek, amikor az a kisebbik rossz!
Miért gondolod, hogy jobb lenne megszületni annak a gyereknek? És ha nem fogadná örökbe senki? Akkor nőhetne fel intézetben! Szerintem így is elég sok gyerek van ott sajnos, aki szülő nélkül nő fel! Miért kellene még egy?
Volt olyan hozzászóló aki atr írta hogy még kislány ahhoz hogy megszülje a babát...na már most ahhoz nem volt kislány hogy 16 évesen lefeküdjön? egyébként meg ő is hibás legalább annyira mint a pasi, hisz a lányoknak kitalálták a fogamzásgátlót. Foglalkozzon a sulival, barátnőkkel, ne pedig a pasikon járjon az esze, vagy pedig tanuljon meg normálisan védekezni, mert így egy élő kisembert öl meg a hülyeségük végett!!! gondoljatok bele, ha mindenki így gondolkodna, mennyi halott baba lenne már. Nem tudom, de nem tudtok belegondolni a baba helyzetébe?
Olvassatok már el egy k_rva abortuszról szóló szöveget, amikor mutatják is videón, hogy csipesszel tépik ki egyesével a baba kezét lábát, majd leszakítják a testét a kis fejéről? és az elején igen is érzi az a baba! gondolkodjatok már el, ha a ti anyátok is így döntött volna, egyikőtök se osztaná most az észt!
utolsó!
azt is olvasd el, hogy mit írt a kérdező!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!