16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(
(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)
előbb kellett volna gondolkozni...
inkább a tanuláson járt volna az eszed...
most egy élet bánja a te hülyeséged.
Na mi lett? Voltatok anyukáddal az orvosnál?
És mit mondott a doki, hány hetes vagy?
És a dokinak mondtad, hogy nem akarod megtartani???
Mert akkor menned kell pár helyre, mielőtt "műtenek"...
Szegénykém.
Hibát követett el, de ki nem tett még valami felelőtlen dolgot az életében? El van keseredve, retteg, ne bántsuk már.
A teste már kész nő, de a lelke még szinte gyerek. Akik azt hiszik, hogy ez az ő gyermekükkel sosem történhetne meg, mert okos jólnevelt, na azok szoktak a legjobban pofára esni.
Sajnos kamaszkorban nem mindig lehet a hormonoknak parancsolni, bármilyen okos is valaki.
Kívánom a kérdezőnek, hogy minden rendben menjen, és sikerüljön feldolgozni a történteket.
Remélem a családod ott áll melletted, és segítenek mindenben.
Kitartás! Minden rendbe jön!
Sok idiota, a kerdes utan vagy egy keres is !!!! Ne szidjatok mar,segitseget kert es nem nevelesi tanacsokat,ja es ne szoljatok el magatokat meg mindenkit erhet meglepetes akarhogy nevelte a gyereket.
Kerdezo mi van veled?
Ismerek egy párt, ahol a nő anno szintén 16 évesen teherbe esett! Vele egykorú párja nem akart gyerekfejjel apa lenni, ezért szakítottak! A lány megszülte kislányát és saját édesanyja segítségével felnevelte! A lányuk már 13 éves volt, amikor felvették egymással a kapcsolatot. Újra mösszejöttek és kb. 2 hónappal később megvolt az esküvő is! Azóta is boldog családként élnek és 4 éve pedig megszületett második lányuk a most már 18 éves nővére mellé!
Szóval ne légy ideges ez miatt, mert látod, lehet happy end is a dolog vége! :)
szerintem nem kell ennyire védeni.
egy élet bánja az ő hibáját...
hát az igazság az, hogy ha így folytatod meg kell szülnöd, mert az időből rendesen kifutsz. Viszont, ha a tetteidért nem tudsz felelősséget vállalni, hogy fogsz egy kisbabáért? Hidd el, hogy sokkal, de sokkal rosszabbul fogsz járni, ha nem állsz oda anyud elé, már már gyanúsan most is késő. Nem fogod fel egyik következményét sem annak, ha ezt tovább húzod. Ha abortuszt akarsz, akkor az annál jobb, mintél kisebb az embrio, de nem lehet a 18. hétig húzni.... nagyon rosszul fogsz járni. De úgy látom nem érted.
Igen, mi értjük, hogy félsz, de most fel kell nőnöd, nem söpörheted a problémát a szőnyeg alá, mert nagyon, ismétlem NAGYON komoly következményei lesznek, amik a teljes hátra lévő életedet is megfogják rendesen nehezíteni. Akkor aztán pikk pakk fel kell majd nőnöd. És anyud előbb utóbb megtudja, mert kimenekülni nem fogsz tudni a világból.
Most már nem az a kérdés hogy ki a hibás, hanem az, hogy cselekedj, de minél sűrgősebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!