16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(
(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)
Hát brutális....de nem te és nem a pasi a hibás, hanem a szüleitek. Bocsánat! Sajnálom, hogy nem volt meg az a megfelelő anya-gyerek kapcsolat köztetek, hogy őszinte legyél vele hamarabb. Én megbeszéltem a lányommal a "nagy " esemény előtt, hogy mi lesz.....sokan a fiukkal is ezt teszik. 4 gyerek....valószínűleg anyukád sem mérlegelt annó :( mert ennyit sem idegileg, sem anyagilag nem tud eltartani, különben röhögve fizetted volna az esemény utánit. Nagyon sajnállak!!! A babád, aki felelőtlenségből fogant és most megölik...jobban :(
Légy észnél és a barátod is ezentúl. Anyádnak pedig lekevernék egy nagyot!
együttérzek veled Kérdező!
nekem is volt (sajnos) abortuszom, 17 évesen.
nem leányálom, de túl kell rajta esni. az idő segít. nna meg persze az is, ha utána megtalálod az életed szerelmét és közösen akartok majd babát.
én abba a szülésbe bele is halhattam volna, mert nem sokkal rá kiderült, hogy olyan idegigyógyászati rendellenességem volt, amivel nem szülhetek, csak császárral. ez ugye terhesen nem derülhetett volna ki, mert nem engedtek volna mri-re, pl...
kicsit elkanyarodtam...
nem riogatnai akarlak, csak sose tudni, mit hoz a jövő.
megjegyzem, azóta már van egy gyermekem, aki az első éles próbálkozásra összejött, szóval ez a meddőség is duma és riogatás szerintem. ez attól függ, hogy milyen erős a szervezeted.
kitartást kívánok!
ja, még annyi, mit szólt Anyukád és a linkóci pasid?
Én is inkább az utolsó hozzászóló válaszát mondanám helyesebbnek.
"'pl.:képzeld el hogy te vagy az a kicsi emberke aki most benned van és el akarnak szakitani anyudtól és eeltüntetni eme világról'"
nem akarlak provokálni,vagy cseszegetni de én nem tudom miert "ölnek" meg az emberek magzatokat amikor ezzel az erővel örökbe is adhatnák,és az még pénzbe sem kerülne(neked)
lehet hogy hülyén fogalmaztam,ezért kérem elnézésedet csak már késő van.
http://www.youtube.com/watch?v=u6g5WLKe7-U
csak ezt nézd meg.. én most néztem végig és ennyi pont elég volt..
utolso.
eddig ez a legjobb hozzászólás
ment is a zöldkéz
Utolsó előtti n haragudj de ilyet belinkelni?!
Abortusz ellenes vagyok a szívem szakadt meg pedig csak belenéztem.Légyszíves ha ilyet teszel ki legalább írd ki,hogy csak erős idegzetűeknek.Köszi.
A videon amit a 145-ös válaszolo linkelt az a valoság sajnos.:( Nem megjátszott video.Bár lehet, hogy nem pont ide kellett volna belinkelni.A kérdező akárhogy is nézzuk még gyerek és ezen borzalmak előtt áll éppen!
Úristen ekkora magzatokat vagy nem is tudom embriokat csak úgy kikaparnak? Ebbe eddig bele sem gondoltam úgy igazán. Istenkém szegény kis élettelen teste..:'( Pedig már dobogott a szíve.
Nekem van egy 16 honapos lányom és az ő kis keze volt előttem ahogy néztem a videot. Na én ma nem alszok, nem kellett volna megnéznem.Pff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!