16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(
(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)
fel kellett volna világosítani rendesen.....
most itt az eredménye tönkre tette az életét...
Ha igaz a sztori ebben a formában, akkor nem a kérdezőt kellene szidni, hanem az idióta felelőtlen pasiját.
A kérdező csak annyiban hibás, hogy nem rohant esemény utáni tablettáért, amikor kiderült, hogy átverte a barátja.
Az ilyen esetek miatt nagyon dühítő, hogy ebben az országban csak egy nagy herce-hurca után lehet hozzájutni az esemény utánihoz. VAlahol megértem, hogy szegény kis beijedt tinik nem mernek rohanni az ügyeletre a receptért. Ha nálunk is lehetne kapni recept nélkül, mint szinte bárhol külföldön, akkor rengeteg abortuszt meg lehetne előzni.
Most olvastam vissza.
Kérdező, nem biztos, hogy annyi időd van, amennyit számolsz. A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, tehát igazából amikor a terhesség 12. hetébe lépsz, akkor még csak 10 hét telt el a valós teherbeeséstől számítva, ezt kalkuláld bele.
De ha mindenképp abortusz lesz, akkor ne húzd a legvégéig. Én nem akarlak riogatni, hogy hogy néz ki, miket érez egy ekkora magzat, de tényleg neki és neked is "jobb", ha minél előbb átesel rajta.
A tágító pedig van akinek rohadtul fáj, van aki meg sem érzi. Egy nővér magyarázta ezt nekem, amikor az elhalt babám miatt kellett megszakítani a terhességet, hogy nagyon nagy eltérések vannak abban, hogy kinek mennyi idegvégződés van a méhszájon. Nekem nagyon fájt, hangosan zokogtam közben. De lehet hogy neked nem fog (fizikailag) fájni. De most nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy ha biztosan eldöntötted, hogy elveteted a babát, akkor tedd meg minél gyorsabban!
A pasidat pedig tényleg sürgősen rúgd ki, egy megbízhatatlan, felelőtlen alak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!