Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 éves vagyok és terhes. Mit...

16 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég(4 hete) vesztítettem el a barátommal a szüzességem(eddig csak egyszer voltunk együtt). Védekeztünk, csak az a baj, hogy ő kb fél óra után levette a gumit, olyan gyorsan, hogy észre sem vettem és nem tudtam róla, mert nem szólt. Nem élvezett belém, viszont miután szex után mondta, hogy 90 %-ban nem védekeztünk vettem egy tesztet, de nem csináltam meg rögtön, mert megjött. Egy hete viszont rosszul vagyok reggelente, hánytam is és úgy gondoltam jobb lenne megcsinálni a tesztet. Megcsináltam és pozitív lett. Egyszerűen annyira félek ,hogy senkinek nem mertem még mondani.. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, abortuszra gondoltam, de nemtudom, segítsetek!:(

(u.i.: légyszi ne szidjatok a válaszban, ne mondjátok el mekkora idióta vagyok, tudom. De már megtörtént és nem tudok rajta változtatni, pedig higyjétek el nagyon szeretnék!!!)

2013. júl. 8. 19:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/182 anonim ***** válasza:
82%
109-es hozzászóló vagyok. szívből kívánom h rendeződjön a helyzeted és anyukád megértsen!! mennyi idős terhes vagwn?
2013. júl. 18. 20:17
 112/182 anonim ***** válasza:
20%
Gratula!
2013. júl. 18. 20:26
 113/182 anonim ***** válasza:
89%
én a csávódat vágtam volna pofán és rohantam volna 72 órás tabiért
2013. júl. 18. 21:22
 114/182 anonim ***** válasza:
100%
most már megtörtént felesleges szidni!!!! és szerencére nem vagy an édesanyja!! !
2013. júl. 18. 21:43
 115/182 reni0929 ***** válasza:
0%

fel kellett volna világosítani rendesen.....

most itt az eredménye tönkre tette az életét...

2013. júl. 18. 21:55
 116/182 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz a sztori ebben a formában, akkor nem a kérdezőt kellene szidni, hanem az idióta felelőtlen pasiját.

A kérdező csak annyiban hibás, hogy nem rohant esemény utáni tablettáért, amikor kiderült, hogy átverte a barátja.

Az ilyen esetek miatt nagyon dühítő, hogy ebben az országban csak egy nagy herce-hurca után lehet hozzájutni az esemény utánihoz. VAlahol megértem, hogy szegény kis beijedt tinik nem mernek rohanni az ügyeletre a receptért. Ha nálunk is lehetne kapni recept nélkül, mint szinte bárhol külföldön, akkor rengeteg abortuszt meg lehetne előzni.

2013. júl. 19. 00:08
 117/182 anonim ***** válasza:
91%

Most olvastam vissza.

Kérdező, nem biztos, hogy annyi időd van, amennyit számolsz. A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, tehát igazából amikor a terhesség 12. hetébe lépsz, akkor még csak 10 hét telt el a valós teherbeeséstől számítva, ezt kalkuláld bele.

De ha mindenképp abortusz lesz, akkor ne húzd a legvégéig. Én nem akarlak riogatni, hogy hogy néz ki, miket érez egy ekkora magzat, de tényleg neki és neked is "jobb", ha minél előbb átesel rajta.

A tágító pedig van akinek rohadtul fáj, van aki meg sem érzi. Egy nővér magyarázta ezt nekem, amikor az elhalt babám miatt kellett megszakítani a terhességet, hogy nagyon nagy eltérések vannak abban, hogy kinek mennyi idegvégződés van a méhszájon. Nekem nagyon fájt, hangosan zokogtam közben. De lehet hogy neked nem fog (fizikailag) fájni. De most nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy ha biztosan eldöntötted, hogy elveteted a babát, akkor tedd meg minél gyorsabban!

A pasidat pedig tényleg sürgősen rúgd ki, egy megbízhatatlan, felelőtlen alak!

2013. júl. 19. 02:25
 118/182 A kérdező kommentje:
#114: Annak tényleg sok értelme lenne ha támogatás helyett, agyonütnéd a lányod, gratulálok! Csak remélni tudom, hogy nincsen lányod, nem irigyelném.
2013. júl. 19. 14:27
 119/182 anonim ***** válasza:
sikerült beszélned a szüleiddel???
2013. júl. 19. 15:02
 120/182 anonim ***** válasza:
17%
Az fain, már jó kilenc hetes is lehetsz...Nehogy neked álljon már föntebb, inkább szégyellném magam a helyedben. Csak tudd egyszer magadnak megbocsájtani amire most készülsz, és ahogy, amilyen tempóban...
2013. júl. 19. 17:22
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!