Terhesség alatti szőrtelenítés intim részen, emiatt szorongás, párkapcsolati problémák?
A kérdésem az lenne,járt e már valaki hasonló cipőben.
Egyre nagyobb a pocakom és intim területeken egyre nehezebb borotválkozni.Sajnos a gyantát nem bírja a bőröm.A szőrtelenítő krémek meg tapasztalatom szerint semmit nem érnek.A probléma ezzel az hogy így nem tudok a párommal szexuális életet élni,és én is szorongom, pl a vizsgálatoknál is,olyan érzésem van tőle mintha koszosan,igénytelenül mennék oda.A még nagyobb gond hogy a párom is ilyen téren elvakult.Próbáltam utalgatni rá,hogy tudna e velem úgy szeretkezni hogy nem lennék le borotválva és kijelentette hogy kizárt,úgy nem kívánna.Nem szeretném ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk.
Nekem a terhesség alatt a párom csinálta.Olyan jól belejött,hogy mióta megszültem azóta is ő csinálja!
Imádom érte! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!