Terhesség alatti szőrtelenítés intim részen, emiatt szorongás, párkapcsolati problémák?
A kérdésem az lenne,járt e már valaki hasonló cipőben.
Egyre nagyobb a pocakom és intim területeken egyre nehezebb borotválkozni.Sajnos a gyantát nem bírja a bőröm.A szőrtelenítő krémek meg tapasztalatom szerint semmit nem érnek.A probléma ezzel az hogy így nem tudok a párommal szexuális életet élni,és én is szorongom, pl a vizsgálatoknál is,olyan érzésem van tőle mintha koszosan,igénytelenül mennék oda.A még nagyobb gond hogy a párom is ilyen téren elvakult.Próbáltam utalgatni rá,hogy tudna e velem úgy szeretkezni hogy nem lennék le borotválva és kijelentette hogy kizárt,úgy nem kívánna.Nem szeretném ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk.
18,20-as vagyok
ilyen fellépőnk van:
tényleg jó szolgálatot tesz szőrtelenítés közben erre leülni és mivel én nem tudok okig állni h hajat mosok is ezen ülök
Nálunk is kizárt dolog volt, hogy a férjem csinálja, segítsen ebben. Engem is feszélyezett volna, és ő sem az a típus. Ezzel szerintem nincsen semmi baj, nem vagyunk egyformák, én hiszem azt, hogy vannak egy kapcsolatban olyan dolgok, amik nem feltétlenül tartoznak a másikra, ilyen pl a szőrtelenítés. Elég ha a szép végeredményt látja :) Vannak akik pl a végén együtt gátmasszíroznak, ami fergeteges pettingbe csap át, na hát nálunk az is kizárt dolog lett volna. Egyszerűen nem volt igényem rá, és tudtam hogy őt is "kellemetlen" helyzetbe hoznám. Ettől függetlenül végig ott volt velem a fiúnk születésénél, el sem merült, hogy ne segítsen, és gond nélkül belépett a lábam közé elvágni a köldökzsinórt is, viszont az egy teljesen más élethelyzet volt.
Na, de hogy tippet is írjak :) Én is a tapogatós/tükrös módszerrel oldottam meg, plusz én általában nem is borotválni szoktam, hanem van ilyen Braun intim szőrvágóm és azzal. Ott nem kell aggódni, hogy elvágom valamit és az is elég rövidre vágja ahhoz, hogy ne érezzem magam kellemetlenül és igénytelennek.
Most a második babánál kozmetikushoz fogok menni. Ha ő csinálja és rendesen lekezeli utána a bőröd, akkor sem bírod a gyantát?
Szia! Nálunk miattam nem segíthet a párom... hosszú történet, rengeteg oka van, de nekem nem jöhet be a fürdőbe, bezárom az ajtót.
Én 4. babámat várom, rutinból megy, de pár tippem lenne.
Ha nem túl csúszús a kád széle, ülj fel rá, a lábaidat tedd a kádba, és ülj nagy terpeszbe. Pici víz, hab... Én jobb kezes vagyok, abban van a borotva, bal kézzel pedig a borotva fejét fogom le a mutatóujjammal. Így érzem, merre menjek, ahol még olyan, és nem ugrik fel a borotva sem, így nem vágom meg magam. A szeméremajkaknál annyi a trükk, hogy a bal kezem mutató és középső ujjával eltakarom magát az ajkat, így véletlen sem vágok bele. Lejjebb pedig úgy tudsz könnyen, ha beleguggolsz a kádba, széles terpeszben...
A lényeg, hogy először lassan csináld, egyre jobban bele fogsz jönni.
Ha ez mégsem működik, akkor vegyél egy elektromos borotvát, a tescoban már 2000ft-tól van, és azzal próbáld. Azzal nem kell félned, hogy megvágod magad!
Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!