Terhesség alatti szőrtelenítés intim részen, emiatt szorongás, párkapcsolati problémák?
A kérdésem az lenne,járt e már valaki hasonló cipőben.
Egyre nagyobb a pocakom és intim területeken egyre nehezebb borotválkozni.Sajnos a gyantát nem bírja a bőröm.A szőrtelenítő krémek meg tapasztalatom szerint semmit nem érnek.A probléma ezzel az hogy így nem tudok a párommal szexuális életet élni,és én is szorongom, pl a vizsgálatoknál is,olyan érzésem van tőle mintha koszosan,igénytelenül mennék oda.A még nagyobb gond hogy a párom is ilyen téren elvakult.Próbáltam utalgatni rá,hogy tudna e velem úgy szeretkezni hogy nem lennék le borotválva és kijelentette hogy kizárt,úgy nem kívánna.Nem szeretném ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk.
Az en parom is segit. Es ha epp nincs leszedve sem problemazik orulunk, hogy meg eggyutt tudunk lenni.
Ne haragudj, hogy ezt mondom de sztem a parod reakcioja nem normalis.Hat csak azert kivan mert csupi a nuni? Ha mar nem az nem kellesz? Milyen mar ez? En nem ertem...
kozmetikus segíthet leszedni, vagy ha van időd szép lassan neki állsz borotvával, szerintem annyira h jól érezd magad menni fog !!! ne hogy egy kis szőr az utatokba álljon !!
borotvával én emlékezetből csinálom a megszokott mozdulatokkal, figyelek meg ne vágjam magam...lasabban haladok de kb már profin leszedek minden kis szőrt is .....
35 ht km
Gyönyörű férjed van, már ne is haragudj!
Mi az, ha nem szőrtelenítesz, akkor nem is kíván?
És ha mondjuk pont ez miatt küszködnél állandóan visszatérő fertőzésekkel intim tájakon, akkor inkább szenvednél, csak hogy elvárd, hogy a párod megértő legyen?
Én is szőrtelenítek odalent, viszont tudod kinek kéne olyan férj, aki nem értené meg, hogy néha nem vagyok szőrtelen?! Nekem biztos nem.
És ha tönkremegy a kapcsolatotok, akkor hidd el nem azért, mert nem tudsz odalent nagy pocival szőrteleníteni, hanem azért mert a férjed egy önző ember, aki nem ért meg dolgokat. És e miatt ne szorongj!
Amúgy én nagy hassal, mikor már nem láttam, akkor tükröt tartott elém a férjem, amit meg már úgy sem láttam, azt meg érzésből csináltam.
A nőgyógyász meg nem azt nézi, hogy szőrtelen-e vagy sem, hanem hogy tiszta-e. És ez a lényeg, nem az, hogy éppen nincs leszőrtelenítve.
Szia. Óriási pocakom volt terhesen. Én úgy oldottam meg, hogy beleálltam a kádba, majd az egyik lábamat feltettem a kád szélére, szembe velem beállítottam egy tükröt, és nekiálltam. Ha elfáradt a lábam, akkor leguggoltam, szét a làbat, és látatlanban csináltam. Nekem a párom meg folyton azt kérdezte, hogy segíthet-e. Megoldottam egyedül is, soha nem voltam szőrös.
3 fiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!