Volt egy kérdésem az oldalon, de megilyesztettek,
szerintetek lehetséges?
Jaj. Nem lehetséges. De megőrülni lehetséges, azt ne tedd.
2013. febr. 26. 14:41
Annak az anyukának biztos egyéb problémái is voltak ezek alapján... Én is szorongós vagyok.
2013. febr. 26. 14:46
dehogy! Ha mindenki aki szorongana, elvetélne, már kihaltunk volna. Extra durva stressz okozhat csak ilyet, pl nagyon megrázó haláleset, és ilyenek. De egy kis szimpla szorongástól nem lesz baj. íén is iszonyat paragép voltam, minden nap legalább 1 órát sírással töltöttem, meg szétüvöltöztem mindenkit, mert semmi sem úgy volt, ahogy elképzeltem, szóval elviselhetetlne idegbeteg izé voltam, de semmi baj nem lett belőle
2013. febr. 26. 14:48
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Ne idegeskedj!A barátnőm pont akkor hagyta el a párja amikor terhes volt,mégsem lett a babának semmi baja.Pedig akkor képzelheted milyen ideges volt!
2013. febr. 26. 15:01
Ne foglakozz vele. Ez a bevonzás hülyeség. Oda is írtam neked. Tényleg javaslom az orbáncfű kapszulát. Csodákat tehet.
2013. febr. 26. 15:06
Ne idegeskedj, mert az kihat a babára, de természetesen ettől nem fog halva születni, annál az anyukánál nyilvánvalóan más okok is közrejátszhattak, amiért meghalt a babája.
A tied nem fog, erre ne is gondolj! Csak arra gondolj, hogy milyen jó lesz majd fogni a kezedben, érezni az illatát, megsimogatni, puszilgatni, tehát csak pozitívan!!
2013. febr. 26. 15:08
bocsi de tipikus első gyerekes hülyeség :-)
a neten tengernyi hülyeség van h az anyukákat az őrületbe kergesse szerintem hanyagold a dolgot
inkább foglalkozz mással pl varrj babaruhát takarót előkét stb... fesd ki a babaszobát dekoráld ki
ha otthon vagy és túl sok az időd akkor inkább ne a neten bolyong csak egy csomó butaságot fogsz felszedni
itt bármit kérdezel tuti lesz pro és kontra vélemény is --- csak győzd kiválogatni belőle a fontosat
2013. febr. 26. 15:12
ezért nem lenne szabad ilyen oldalakat olvasgatni, sajna én is itt vagyok :) amiért a férjem haragszik
2013. febr. 26. 15:25
10/15 A kérdező kommentje:
Oké megértettem és köszönöm, azt hiszem elhagyom az oldalt egy időre :)
Kapcsolódó kérdések: