Lehetséges, hogy az orvos direkt nem mondta el?
Figyelt kérdés
Ez egy régi sztori, de mostanában bukkant fel újra a fejemben. Első ultrahangomon voltam, és a doki nagyon gyorsan végezni akart a monitor nézegetésével. Először meg se akarta mutatni, én szóltam, hogy láthatom-e. Erre mondta, hogy még nemigen látni semmit, de felém fordította a képernyőt, és elnagyoltan mutatta, hogy mit kell néznem (petezsák). Csakhogy én láttam (csak épp nem esett le két teljes évig), hogy a nagyobb mellett, amiben már látszott valami (talán a szikhólyag), volt egy kisebb, üres is. Lehetséges, hogy direkt nem mondta el, hogy ne bánkódjak a felszívódott iker miatt?2013. febr. 25. 19:48
1/4 anonim válasza:
Elvileg ilyet nem csinálhat! De lehet rosszul láttad...
2/4 anonim válasza:
Az elején még én is láttam valamit, a képen, de nem az volt mert én rákérdeztem.. szerintem nem azt láttad, mert akkor oda se fordította volna, ha nem akarta volna hogy tudd...
3/4 anonim válasza:
Az nem ikertestvér volt, nyugi!
Az elején én is egy nagyobb és egy kisebb hosszúkás foltot láttam, de csak egy babám született, szó sem volt ikerterhességről.
4/4 anonim válasza:
Régebben láttam a Discovery-n egy ikres műsort és ott bebizonyították, hogy a terhességek nagy része (pontos %-ra sajnos nem emlékszem) ikerterhességként indul. Szóval elég nagy rá az esély, hogy neked az akként indult, csak a másik embrió felszívódott. De e miatt nem hinném, hogy bánkódni kellene, lényeg hogy van egy egészséges gyermeked.
Az orvos amúgy szerintem mondta volna. Aztán ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!