4 pozitív terhesteszt, egy 421-es hcg vérteszt, orvos közli kézi vizsgálatra valóban terhességet észlel, és ma ránézésre azt mondta az orvos, hogy nem vagyok terhes?
pont itt az ideje másik dokit keresni, ezt a vadállatot pedig messzire elkerülni és elfelejteni egy életre
nyugodj meg, vannak nagyon rendes, becsületes dokik is!
Az ilyen bunkó ..., már bocsánat, nem tűr nyomdafestéket amit írni akartam... na az ilyen nem való nődokinak...
Szerintem keress fel egy másik orvost, de ha elmész a körzetihez, és ő rendes, és elmondod neki, hogy terhes vagy,akkor ő biztos segít! De ahogy mondod a munkahelyed szempontjából fontos lenne a tp., akkor minél előbb lépned kell!
Sajnálom, hogy ilyen volt veled a doki, neked most örülnöd kellene :)
És természetesen gratulálok :)
Egyet mondhatok,ORVOSVÁLTÁS!
Ha terhes vagy ha nem így nem beszélhet veled egy orvos.Keress egy másikat,aki szimpatikus,akiben bízhatsz,és aki betartva az orvosi protokollt,emberi hangon elmagyarázza mi a helyzet veled!Nyugodj meg,nem lesz semmi baj!
Már egy hetet voltam itthon tp-en,a körzeti orvosom nagyon rendes volt,kiírt! :)
Nem kőbányán lakom,azt nem tudom hol van! De egy faluban lakom,és sajnos az sztk-ba mentem rendelésre! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!